Joi, 08 Decembrie 2005 - 07:45 AM Aleg.RO: Marian Oprisan catre premier, la videoconferinta:“Nu am deturnat fonduri guvernamentale”

Publicat de: ---

cronicaromana Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, l-a informat ieri, la videoconferinta, pe premierul Calin Popescu-Tariceanu, ca nu a deturnat fondurile guvernamentale destinate reabilitarii infrastructurii afectate de inundatii, asa cum este acuzat de Autoritatea Nationala de Control (ANC) .La finalul videoconferintei, Marian Oprisan a tinut neaparat sa ia cuvantul pentru a i se adresa primului-ministru si l-a rugat pe acesta sa tina cont ca “Vrancea a fost cel mai afectat judet al Romaniei la inundatii”. “Vreau sa va spun ca cele 595 miliarde lei alocati nu sunt suficienti. Pentru a debloca cele 154 de localitati izolate de inundatii am executat lucrari de 950 miliarde lei, pe care nu le-am decontat. Va spun, cu toata responsabilitatea, ca ati fost gresit informat de catre Autoritatea Nationala de Control. In Vrancea nu s-au deturnat fonduri de la interventiile pe calamitati”, a spus Oprisan. In replica, premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat ca din evidenta pe care o are “cele mai mari sume pentru indepartarea efectelor inundatiilor au fost alocate judetului Vrancea”. “Fonduri vor fi alocate si la anul pentru ca stiam de la bun inceput ca datorita amplorii dezastrului nu se va putea repara tot intr-un an. Vreau sa va atrag atentia, chiar daca mi-ati spus ca nu s-au deturnat fonduri, ca ati angajat fonduri pentru care nu aveti finantare. Va atrag atentia ca nu are Guvernul nici o obligatie sa finanteze lucrari pe care le-ati angajat fara sa fi avut inainte o aprobare de finantare”, i-a replicat premierul Tariceanu sefului de la CJ Vrancea.


(379 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Cronica Română

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cronica Română:

Marian Oprisan catre premier, la videoconferinta:“Nu am deturnat fonduri guvernamentale” | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55115294456482 seconds.