Joi, 08 Decembrie 2005 - 07:45 AM Aleg.RO: Programul "Lapte si corn", sistat in Covasna

Publicat de: Redactia Curentul

curentul

Elevii din Covasna nu mai primesc lapte incepand de ieri, dupa ce firma care a castigat licitatia pentru furnizarea acestuia a anuntat autoritatile judetene ca sisteaza livrarile, transmite corespondentul Mediafax .

Directorul societatii SC Agro-Pan-Star SRL din Sfantu Gheorghe, Vasile Lacatus, a transmis, ieri, o adresa Consiliului Judetean Covasna in care anunta autoritatile judetene cu privire la sistarea livrarilor din aceasta zi.

Totodata, acesta solicita ca in temeiul contractului incheiat cu CJ Covasna sa se stabileasca "modul de recuperare a cantitatilor nelivrate pe perioada grevei generale din invatamant".

Presedintele Consiliului Judetean Covasna, Demeter Janos, spune ca, de fapt, este vorba de "un joc" al conducerii Agro-Pan-Star, care nu a fost dispusa sa investeasca in modernizare si din acest motiv oricum trebuie inchisa incepand cu 1 ianuarie 2006, fiindca nu este in conformitate cu normele europene.

Presedintele CJ Covasna a adaugat ca ieri dupa-amiaza urma sa aiba loc o discutie cu prefectul Gyorgy Ervin si cu directorul DSV Covasna, dr. Siko Barabasi Sandor, pentru luarea unei decizii in legatura cu situatia creata.

In aceste conditii, cei 16.000 de scolari si prescolari din judetul Covasna beneficiari ai programului guvernamental "Cornul si laptele" sunt nevoiti sa astepte pana cand vor primi din nou produse lactate.


(610 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Curentul

· Alte știri de la Redactia Curentul


Azi: Cea mai citită știre din sursa Curentul:

Programul "Lapte si corn", sistat in Covasna | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58464002609253 seconds.