Marți, 06 Decembrie 2005 - 06:25 AM Aleg.RO: Lui Ponta nu-i plac criticile

Publicat de: ---

ziarulfinanciar
  Presedintele TSD Victor Ponta s-a plâns ieri la reuniunea saptamânala a liderilor PSD de atitudinea tinerilor de la organizatia sector 5, care l-au criticat într-o reuniune la sfârsitul saptamânii . Ponta a precizat presei, dupa sedinta BPN, ca le-a spus liderilor partidului ca dusmanii PSD în Bucuresti sunt liderii Aliantei D.A. Adriean Videanu si Ludovic Orban. "Recunosc ca toti presedintii de organizatii (n.r. - de tineret) din tara m-au rugat sa-l rog pe domnul Geoana sa ne spuna de ce nu ia o pozitie fata de aceste lucruri", a mai spus el, mentionând ca liderul PSD a zis ca a luat pozitie.
"Eu i-am transmis din partea celorlalti aceasta rugaminte, de a-i canaliza pe tinerii de la sectorul 5 spre lupta cu Alianta si cu Traian Basescu", a adaugat Ponta, apreciind ca orientarea catre lupta interna este o mare greseala. Mircea Geoana a spus ca "am dreptate", a mai sustinut Ponta. Victor Ponta a fost tinta unor critici dure din partea tinerilor social-democrati din sectorul 5.
"A venit cu promisiuni si dupa ce s-a vazut ministru si deputat a uitat de tinerii din TSD si le-a trimis bezele din tarile calde, unde se încalzea la soare cu Nicu Banicioiu si Daciana Sârbu", a spus Catalin Stoichita, vicepresedinte al TSD Bucuresti, care a apreciat, totodata, ca în primul an de mandat în Parlament, nici un membru al grupului Ponta nu a facut o lege pentru tineri. Mediafax


(638 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Ziarul Financiar

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Ziarul Financiar:

Lui Ponta nu-i plac criticile | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55064010620117 seconds.