Marți, 15 Februarie 2005 - 09:46 AM Aleg.RO: Mobilizare - TSD il apara pe Victor Ponta

Publicat de: LAVINIA DIMANCEA

jurnalulnational Dupa avertismentul dat liderului TSD, Victor Ponta, de catre presedintele PSD, Adrian Nastase, cu privire la o posibila sanctiune, reactia tinerilor social-democrati nu a intarziat sa apara.
Intr-un comunicat de presa dat ieri publicitatii, membrii organizatiei de tineret a PSD sar in ajutorul sefului lor cu o declaratie de sustinere.

FRONT COMUN. "Daca se considera ca am gresit cu ceva, ar trebui sa fim sanctionati toti cei din TSD, nu doar Victor Ponta, intrucat el a fost mandatat de noi sa exprime ceea ce ne dorim si gandim despre reformarea partidului", se arata in comunicatul semnat de secretarul general al TSD, Claudiu Manda. Tinerii social-democrati raspund in acest fel liderului PSD, Adrian Nastase, care, intr-un interviu acordat Jurnalului National si publicat in editia de ieri, il avertiza pe Victor Ponta ca, daca mai face declaratii in defavoarea partidului, "va obtine la partid nu functia de secretar general, ci eventual o sanctiune". TSD nu este insa de acord cu Nastase si, pentru a arata acest lucru, isi declara inca o data sprijinul total pentru Victor Ponta in cursa pentru ocuparea functiei de secretar general al partidului.

MESAJ PENTRU GREI. Mai mult, tinerii social-democrati tin sa transmita colegilor mai in varsta ca "tinerii nu trebuie sa fie victimele disputelor dintre liderii partidului" si isi exprima nemultumirea ca noua formula de conducere la nivel central, din care va face parte doar un singur reprezentant al Organizatiei de Tineret, "nu oglindeste ponderea tinerilor in partid si nu reflecta dorinta formatiunii noastre de innoire".

In interviul acordat cotiadianului nostru, Adrian Nastase declara ca TSD nu "este un alt partid cu care noi facem intelegeri electorale" si ca ideea "cu grupul lui Ponta in Parlament" il deranjeaza foarte mult. "M-am saturat sa tot cautionez anumite initiative lansate public de Victor Ponta si sa alimentez ideea ca el face aceste lucruri intr-un fel sub aripa mea sau bazandu-se pe faptul ca sprijin aceste idei", declara liderul PSD.


(686 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la LAVINIA DIMANCEA


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Mobilizare - TSD il apara pe Victor Ponta | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.1798779964447 seconds.