Vineri, 02 Decembrie 2005 - 05:40 AM Aleg.RO: Manechine politice

Publicat de: George Sirbu / georg

curierulnational
Unii politicieni sunt dispusi, pentru un scop nobil, sa urce si pe un podium de prezentare de moda . Unii chiar cu succes. Cu ocazia Zilei Internationale pentru Eliminarea Violentei asupra Femeilor, a fost organizat un eveniment de caritate, prezentat de deputatul PNL Mona Musca, unul dintre initiatorii Legii impotriva violentei in familie, si de actrita Daniela Nane, care apare pe coperta cartii "Nu te lasa batuta!". Scopul evenimentului a fost strangerea de fonduri pentru infiintarea unui centru de consiliere destinat victimelor violentei in familie.
Femeile politicii romanesti, care au prezentat la evenimentul de la Crowne Plaza rochiile casei Mistake, au fost: ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, Norica Nicolai - senator PNL, Miorita Videanu - om de afaceri si sotia primarului general al Capitalei, Adriean Videanu, Mihaela Vosganian - muzician si sotia senatorului PNL Varujan Vosganian, Raluca Turcan - deputat PNL, Roberta Anastase - deputat PD, Cornelia Cazacu - senator PD, Anca Constantinescu - deputat PD, Ionela Bruchental-Pop - deputat PD, Rodica Nassar - deputat PSD, Rovana Plumb - deputat PSD.
Licitatia a pornit de la 1.000 de euro pentru fiecare dintre cele 14 rochii prezentate, cel mai mare pret - 2.500 de euro - fiind obtinut pentru una dintre cele doua rochii prezentate de Anca Boagiu. Este vorba despre o rochie de mireasa care urmeaza sa fie data in dar primei femei care va fi salvata de viitorul centru de consiliere si care va dori sa-si refaca viata alaturi de un alt barbat.


(393 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Curierul Național

· Alte știri de la George Sirbu / georg


Azi: Cea mai citită știre din sursa Curierul Național:

Manechine politice | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63221383094788 seconds.