Sâmbătă, 29 Octombrie 2005 - 06:23 AM Aleg.RO: "Scrisoarea lui Ion Iliescu este foarte constructivă"

Publicat de: ---

azi Președintele executiv al PSD, Adrian Năstase, a afirmat, ieri, că scrisoarea trimisă joi seara de Ion Iliescu este "foarte constructivă", "nu încearcă să desfacă, să dividă, ci, din contră, să adauge și să consolideze" și a precizat că aceasta ar putea fi dată publicității. Năstase a precizat că i-a făcut "mare plăcere" să citească scrisoarea, pe care Ion Iliescu a adresat-o și președintelui PSD, Mircea Geoană, precum și secretarului general, Miron Mitrea. Liderul PSD a refuzat însă să dea detalii despre conținutul acesteia, precizând doar că sunt unele pasaje în care, cu siguranță, părerile sale sunt "oarecum diferite" de ale lui Iliescu.
"Citind ziare în aceste zile, mă așteptam la un alt conținut, dintr-un anumit punct de vedere, dar, pe de altă parte, discutând cu Ion Iliescu în aceste zile, am avut siguranța că acest mesaj va fi constructiv", a adăugat Năstase.
La rândul său, președintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, ieri, că scrisoarea pe care i-a adresat-o Ion Iliescu reflectă dorința de dialog constructiv și înțelegerea că ierarhia și disciplina partidului trebuie respectate.
"Este o scrisoare care conține opinia domnului președinte Ion Iliescu, care reflectă dorința noastră de a avea un dialog constructiv, care și înțelege să respecte ierarhia și disciplina partidului, care e un lucru important și consider că este un gest care ne va permite să lucrăm mult mai constructiv împreună, în perioada următoare", a spus Geoană, după întâlnirea cu liderii organizațiilor Județene ale PSD din Transilvania, desfășurată la Sibiu.


(1000 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Azi
· Alte știri din sursa
Azi

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Azi:

"Scrisoarea lui Ion Iliescu este foarte constructivă" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.64413285255432 seconds.