Marți, 25 Octombrie 2005 - 10:00 PM Aleg.RO: Băsescu și Rilke

Publicat de: Mircea DINESCU

Gândul Motto:
„Cine rîde undeva în lume,
Rîde de mine.“ Într-un dialog cu Stelian Tănase am afirmat că, după ce președintele României s-a implicat în eliberarea jurnaliștilor răpiți în Irak, presa și-a luat revanșa, redîndu-i libertatea ostaticului Băsescu, ținut într-un dulce prizonierat de familia Cocoș.

Numai că, odată scăpat din lanț, Băsescu a mușcat microfonul unei reporterițe de televiziune, încercînd, printr-o miștocăreală de Obor, să-i pună cu limba părul blond pe bigudiuri, la umbra podului de la Mărăcineni.

Sigur că nimeni n-a murit pînă acum din pricina mitralierei de hăhăituri din dotarea acestui martir al presei, dar serviciile secrete ar fi fost datoare să-l anunțe că iarna bate la ușă și poporul nu mai e atît de dispus să se scalde ca astă-vară în cascadele năucitoare ale rîsului său.

În loc să stea cîteva zile în carantină ca să-și dreagă mecla șifonată, Traian Băsescu, alergic la apretul și mașina de călcat a doftorilor săi de imagine, a tulit-o la o cură de aerosoli în Sanatoriul din Giulești.
Fotografia rîzăreață de pe prima pagină a ziarelor, unde-l putem admira pe președintele României autorăstignit între Gigi Becali și George Copos, a mai adăugat un piron în crucea pe care se dă huța de-o vreme alesul nostru de la Cotroceni.


(731 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la Mircea DINESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Băsescu și Rilke | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58593487739563 seconds.