Marți, 25 Octombrie 2005 - 10:00 PM Aleg.RO: Iliescu ezita sa iasa la atac impotriva lui Geoana

Publicat de: Carmen Epuran, S.S.

evenimentulzilei Senatorul PSD Ion Iliescu se mai gandeste daca sa declanseze un „atac la baioneta” impotriva lui Mircea Geoana, pentru a-l pedepsi astfel pentru „indrazneala” de a-l ameninta cu sanctiuni, daca nu renunta la criticile impotriva conducerii actuale a partidului. Fostul sef de stat se afla, potrivit unor surse apropiate acestuia, intr-o mare dilema, aceea de a mai iesi sau nu in public cu epistola dura adresata lui Geoana.
Sursele citate ne-au declarat ca, in cursul zilei de ieri, dupa ce in presa au aparut informatii referitoare la ofensiva pe care o pregateste, Ion Iliescu a avut o intalnire cu Adrian Nastase, care l-a sfatuit sa nu-si duca la bun sfarsit planul sau si sa participe la o intalnire cu triumviratul din fruntea PSD (Geoana-Nastase-Mitrea), pentru a dezamorsa acest conflict aflat in stare latenta. Nastase a propus ca intalnirea sa aiba loc astazi, insa la ora 10.00 Geoana trebuie sa se urce in avionul de Londra, unde va participa la o reuniune a socialistilor europeni. Din aceste motive este posibil ca intrevederea sa fie programata pentru joi, iar Iliescu sa-si decaleze iesirea la rampa ori sa renunte la ea definitiv.
Fostul presedinte nu-si da demisia din partid

Potrivit surselor noastre, Ion Iliescu s-a aratat deranjat de faptul ca presa a speculat pe marginea subiectului scrisorii, spunand ca el isi scrie astfel demisia din partid. De altfel, aceleasi surse ne-au spus ca Iliescu nu s-a hotarat daca sa organizeze o conferinta de presa pentru a-si populariza ideile anti-Geoana sau daca sa imprastie pur si simplu ravasul prin intermediul presei. In alta ordine de idei, sursele citate ne-au spus ca scrisoarea, pe care Iliescu nu a definitivat-o inca, este de „o duritate fara precedent” la adresa lui Geoana, Rus si alti lideri ai PSD, despre care senatorul pesedist crede ca l-au tradat la Congresul din aprilie, iar acum duc partidul in jos. „Sunt lucruri pe care ar fi vrut sa le spuna inca de la Consiliul National (n.r.- din octombrie anul trecut), dar atunci a preferat sa se tempereze”, ne-au mai declarat sursele citate.


(592 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la Carmen Epuran, S.S.


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Iliescu ezita sa iasa la atac impotriva lui Geoana | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62888503074646 seconds.