Marți, 25 Octombrie 2005 - 09:46 AM Aleg.RO: Elena Udrea: Adio, dar rămân cu tine!

Publicat de: Octavian Andronic

AMOS News În plină pandemie de gripă aviară, doamna Elena Udrea, soția dlui Dorin Cocoș și cancelar al președinției României, și-a anunțat demisia. Nimic nu va mai fi vreodată, ca până acum, la Cotroceni. Pe lungile culoare nu se va mai auzi țăcănitul ritmic al tocurilor-cui de la eleganții pantofi achiziționați în cursul voiajurilor peste hotare, măsurând trecerea clipelor președintelui dlui Băsescu.

Dispărute pentru totdeauna vor fi petele de culoare roz, fistic, sau oranj ale compleurilor sale defilând prin fața ochilor pofticioși de decolteuri generoase ale ambasadorilor din UE, ori despicăturile laterale curajoase, atrăgând ca un magnet atenția membrilor CSAT.

Alte mâini, mai puțin mângâietoare, vor împlânta cuțitul în plicurile cu corespondență strict secretă, de la SRI sau SIE, atent pregătite pentru ca domnul președinte să le citească când o avea timp.

Altă minte, mai puțin iscoditoare, va întocmi planul detaliat al întâlnirilor întâmplătoare și al deplasărilor pe axa București-Londra-Washington-Seul ale celui mai portocaliu dintre președinți. Peste Cotroceni va pogorî cenușiul rutinei iliesciene, în care doamnele nu vor mai avea pe cine să bârfească, iar domnii pe cine să viseze.

Singur cuc în turnul său de fildeș, înconjurat de puțini prieteni sinceri care i-au mai rămas (domnii Jack Daniels, John Walker, Regina Ana), președintele va medita îndelung la soarta ingrată a celor care vor să schimbe ceva cu orice preț și se izbesc implacabil de zidul de rea credință al presei ticăloșite care face din țânțar-armăsar și din consilieri prezidențiali agenți de influență.

Elena Udrea, cea care vreme de nouă luni, atâta cât alte femei se vor fi mulțumit să aducă pe lume un copil cu viitor incert, și-a canalizat toate resursele naturale spre propășirea unei nații care nu o merită. S-a străduit să integreze Cotrocenii în sistemul de valori al Primăriei Capitalei, a încercat să facă din personalul președinției un instrument performant de relaxare prezidențială. Eforturile i-au fost, iată, zadarnice.

Dezamăgită și întristată i-a adresat în scris președintelui un ultim mesaj: ‚Adio, dar rămân cu tine!’

Dacă nu la Cotroceni, măcar la Golden Blitz!

P.S. Cine știe, poate că măcar norvegienii vor institui o zi de doliu intelectual, pentru a omagia devotamentul celei care a avut bunele intenții de a-i băga în UE și de a-i democratiza.


(539 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Octavian Andronic


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Elena Udrea: Adio, dar rămân cu tine! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.64249992370605 seconds.