Marți, 25 Octombrie 2005 - 09:28 AM Aleg.RO: Olteanu știe ce decizie va da Curtea Constituțională!

Publicat de: ---

azi Ministrul pentru relația cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, a declarat că modificările Regulamentelor Camerei Deputaților și Senatului vor fi publicate azi în Monitorul Oficial. Potrivit lui Olteanu, din acel moment "începe să curgă termenul atât de mult dorit de opoziție, de 25 de zile, până la punerea în aplicare a regulamentelor". Ministrul pentru relația cu Parlamentul a apreciat că, probabil, opozitia va dori să sesizeze Curtea Constituțională. El s-a declarat convins, însă, că modificările nu vor fi respinse de aceasta.
Bogdan Olteanu a mai declarat că, dacă va ajunge președinte al Camerei Deputaților, va propune noi modificări ale Regulamentului de funcționare. "Aș vrea să mă văd un președinte diferit de cei dinainte". El a declarat că unul dintre proiectele pe care le ia în serios este "prevederea referitoare la votul nominal" și le-a recomandat și senatorilor să o reintroducă în discuții.
"După ce voi ajunge președinte al Camerei Deputaților, aș dori să facem o nouă modificare a Regulamentului, care să înlăture atribuțiile abuzive ale președintelui în ceea ce privește conducerea ședințelor".
Olteanu a anunțat că va iniția un amendament prin care va cere ca ședințele de comisii să fie publice.


(593 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Azi
· Alte știri din sursa
Azi

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Azi:

Olteanu știe ce decizie va da Curtea Constituțională! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.68665218353271 seconds.