Miercuri, 12 Octombrie 2005 - 04:47 AM Aleg.RO: Coalitia si PSD discuta o formula de compromis pentru Regulamentul Camerei

Publicat de: ---

gardianul Liderii grupurilor parlamentare din Camera Deputatilor, cu exceptia PRM, au discutat, ieri, o formula de compromis pentru deblocarea dezbaterilor, luand in calcul aprobarea unei hotarari prin care Regulamentul Camerei sa intre in dezbatere la 15 zile de la adoptare, informeaza Mediafax. Surse parlamentare au declarat ca aceasta intrunire intre liderii grupurilor are ca obiect gasirea unei "formule de compromis" intre Putere si Opozitie.

Conform acelorasi surse, la intrunirea liderilor de grup nu au participat si reprezentantii PRM, ci doar cei ai PSD si ai Coalitiei guvernamentale. Intervalul de 15 zile ar da posibilitatea unei eventuale contestari la Curtea Constitutionala a proiectului de regulament, au mai precizat sursele citate.

Aceleasi surse au aratat ca toate grupurile parlamentare ar fi de acord cu aceasta solutie de deblocare a activitatii Camerei Deputatilor.


(956 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gardianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gardianul:

Coalitia si PSD discuta o formula de compromis pentru Regulamentul Camerei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53643488883972 seconds.