Miercuri, 05 Octombrie 2005 - 07:02 AM Aleg.RO: Geoana si Nastase au vrut sa vada licuricii lui Traian Basescu de la restaurantul Golden Blitz

Publicat de: Lacramioara Rosculet

gardianul Mai multe organizatii locale ale PSD fac presiuni pentru ca anul acesta sa se convoace un Congres Extraordinar Restaurantul Golden Blitz a devenit loc de pelerinaj pentru principalii actori politici si cadrul in care se pune tara la cale. Dupa clientul fidel, presedintele Traian Basescu si greilor PSD pare sa le placa localul. Locatia, bine cunoscuta pentru inspiratia presedintelui in materie de "licurici", a fost aleasa aseara, la ora de maxima audienta, pentru ca liderii PSD sa contracareze intalnirea ce urma sa aiba loc intre seful statului si partidele politice parlamentare de la Cotroceni. Pe ultima suta de metri, dupa ce a fost bombardat cu mesaje prin care i se spunea ca face o mare greseala, presedintele PSD Mircea Geoana a renuntat. El avusese "geniala" idee de a convoca un fel de Birou Permanent la varf si la orele amurgului, propunere pe care au acceptat-o si Nastase, si Mitrea, urmand sa lase intreaga responsabilitate pe umerii presedintelui de partid pentru un posibil esec in fata opiniei publice. Surse din PSD ne-au spus ca intreaga echipa personala a lui Geoana s-a aratat extrem de nemultumita si uimita fata de decizia sefului PSD de a merge la Golden Blitz. "Nu inteleg ce vrem sa demonstram cu asta. Nu e bine", ne-au declarat aceleasi surse.


Congres inainte de termen?

Si cum nici la cinci luni de la alegerea lui Geoana in fruntea PSD apele nu sunt deloc limpezi in partid, asa-zisa grupare creata in jurul lui Adrian Nastase si in colaborare stransa cu seful PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, pregatesc un Congres extraordinar, inainte de termen, cel mai probabil pana la finele acestui an. Surse din PSD ne-au declarat ca peste 15 organizatii din tara sunt nemultumite de politica dusa de liderul Geoana si de cateva luni vin cu jalba in protap la senatorul Ion Iliescu. Reprezentantii acestor organizatii acuza lipsa de comunicare cu Geoana si preseaza pentru organizarea unui Congres Extraordinar. Congresul din aprilie a fost o lovitura grea pentru Adrian Nastase, care incearca pe toate caile sa contracareze actiunile publice ale lui Geoana. Conflictul dintre cei doi s-a acutizat in ultimele saptamani, in care au avut opinii diferite fata de politica de partid. Mai mult, surse din PSD ne-au declarat ca a fost comandat un sondaj din interiorul partidului, in care Geoana va fi cotat mult sub nivelul intregului partid.

"Daca vor sa ne batem in sondaje, ne vom bate in sondaje", ne-au declarat aceleasi surse, cu referire clara la cei doi eterni adversari, Geoana si Nastase, care incearca sa isi ia fata unul celuilalt in prezentele publice. In plus, ei comunica in ultimul timp mai mult prin consilieri.


(723 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gardianul

· Alte știri de la Lacramioara Rosculet


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gardianul:

Geoana si Nastase au vrut sa vada licuricii lui Traian Basescu de la restaurantul Golden Blitz | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.51669907569885 seconds.