Marți, 27 Septembrie 2005 - 08:54 AM Aleg.RO: Traian Basescu are critici in PD

Publicat de: Alina Mihai

evenimentulzilei Pentru prima data intr-o sedinta cu o larga participare PNL si PD, doi reprezentanti ai Partidului Democrat au avut curajul sa-l critice pe Traian Basescu. Conform unor surse din Alianta, Radu Berceanu, acompaniat de Cezar Preda (vicepresedinte PD), a sustinut ca atitudinea lui Basescu, conform careia regulamentul nu este o prioritate, este in dezavantajul Aliantei. Ei ar fi reclamat faptul ca Basescu ii „ajuta” sa fie ridicoli in fata populatiei, desi PSD este responsabil cu circul din parlament. Surse din interior spun ca nimeni altcineva nu le-a mai impartasit in public parerea legata de seful statului. Intrebat daca a criticat pozitia presedintelui in sedinta Aliantei, Cezar Preda a retractat, dar a mentionat ca a comunicat colegilor ca, la Cotroceni, PD va propune si alte prioritati, fara sa le precizeze.
Ieri-dimineata, liderii PNL si PD, membri ai Consiliului National de Conducere (sapte membri PNL si sapte PD) au avut de lamurit mai multe subiecte care au afectat imaginea Aliantei saptamana trecuta.
Liberali nervosi

Neprezentarea PD la consultarile lui Tariceanu de joi pe marginea programului parlamentului si separarea PD de PNL la intalnirea de vineri cu Basescu au fost doua dintre subiectele care au suscitat interes.
Liberalul Puiu Hasotti le-a comunicat sec colegilor ca, dupa ce PD nu s-a dus la Palatul Victoria, cativa liberali au cerut in scris ruperea grupului Aliantei de la Senat in PNL si PD, ca la Camera Deputatilor. El nu a facut decat sa avertizeze PD, fara sa spuna ca sustine propunerea. Emil Boc a incheiat insa subiectul afirmand ca invitatia lui Tariceanu a fost facuta in nume personal si ca el nu a putut veni joi la Bucuresti.


(605 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la Alina Mihai


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Traian Basescu are critici in PD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57068705558777 seconds.