Marți, 20 Septembrie 2005 - 09:14 AM Aleg.RO: Guvernul i-a rezolvat situatia locativa lui Basescu

Publicat de: Laura Gafencu

evenimentulzilei Presedintele Traian Basescu a intrat in legalitate din punct de vedere al situatiei sale locative. Guvernul a adoptat recent o hotarare prin care Vila Lac 3 din Bucuresti a primit destinatia de resedinta oficiala pentru presedintele Romaniei, impreuna cu dotarile aferente. Asta desi Traian Basescu s-a mutat in acest imobil in urma cu doua luni si jumatate, pe 4 iulie a.c. Teren de tenis si patinoar pentru presedinte

Potrivit hotararii adoptate de guvern, Vila Lac 3, cu o suprafata construita de 1.045 metri patrati, are un teren de tenis si un patinoar de 308 metri patrati, la care se adauga terenul aferent de 29.296 metri patrati. Odata cu atribuirea sa catre presedinte, imobilul a fost scos de pe lista caselor de oaspeti, vilelor, palatelor si constructiilor speciale destinate activitatii de protocol pentru delegatiile oficiale.
Presedintele Traian Basescu s-a mutat inca din iulie la resedinta de la Vila Lac 3. Intrebat atunci daca ii place noua locuinta, acesta a spus: „Nu mai este DN 1, care era dificil, cu parcul ala in fata era extrem de neplacut”. Tot atunci, purtatorul de cuvant al presedintiei, Adriana Saftoiu, preciza ca noua resedinta a sefului statului are patru dormitoare, sufragerie, un living, un birou de lucru, un secretariat, bucatarie si baie, un teren de tenis de camp si iesire la Lacul Floreasca. Saftoiu mai spunea ca Vila Lac 3 mai are un parculet si va fi folosita exclusiv pentru locuit, neputand fi utilizata pentru primirile oficiale ale presedintelui tarii.


(700 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la Laura Gafencu


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Guvernul i-a rezolvat situatia locativa lui Basescu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63659715652466 seconds.