Luni, 12 Septembrie 2005 - 06:50 AM Aleg.RO: Reprezentantii UDMR sunt nemultumiti de cum functioneaza Coalitia guvernamentala la nivel local

Publicat de: C.C.

gardianul "Coalitia nu functioneaza deloc in Alba. Nu avem nici un reprezentant in Consiliul Judetean, ce sa mai spun la nivel parlamentar?", a declarat reprezentantul UDMR Alba, Koble Csaba, sambata, la Targu-Mures, in cadrul reuniunii comune a Consiliului Reprezentantilor Unionali si ai Consiliului de Coordonare Unional. Koble si-a exprimat, nemultumirea ca Uniunea nu a obtinut nici o functie la nivelul judetului. El a fost sustinut de liderul UDMR, Marko Bela care a declarat ca: "Trebuie sa fim solidari cu fiecare judet, cu fiecare regiune". In cadrul aceleiasi sedinte au fost prezentate si prioritatile Uniunii pentru inceputul acestei sesiuni parlamentare: adoptarea legii privind minoritatile, modificarea legii administratiei publice locale, proiectul de lege referitor la bugetul pe 2006 si de lupta anticoruptie.

Presedintele UDMR, Marko Bela, a mai adaugat, in timpul intalnirii oficiale, ca presedintii celor doua camere ale parlamentului trebuie schimbati.

"Este dezirabil ca in fruntea Camerelor sa fie stabilitate. Este important ca cei doi presedinti sa fie membri ai coalitiei", a spus Marko Bela.

"Daca vom guverna bine, ne vom atinge obiectivele, iar daca vom guverna ca in ultimele opt luni, cu greutati si taraganari, vom functiona cu nemultumiri", a mai adaugat liderul Uniunii, conform Mediafax.

"Anticipatele sunt un subiect depasit. Sa ne gandim la indeplinirea sarcinilor asumate. Majoritatea ne apartine si o putem consolida", a conchis Marko Bela subliniind ca realizarea obiectivelor Uniunii depinde de functionarea coalitiei guvernamentale.


(720 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gardianul

· Alte știri de la C.C.


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gardianul:

Reprezentantii UDMR sunt nemultumiti de cum functioneaza Coalitia guvernamentala la nivel local | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57495498657227 seconds.