Sâmbătă, 10 Septembrie 2005 - 06:10 AM Aleg.RO: Vadim: Deputatii PRM vor sustine motiunea PSD!

Publicat de: A.D.

gardianul Deputatii PRM vor vota in favoarea motiunii "Nivelul de trai al cetatenilor, ultima preocupare a guvernului Tariceanu", initiata de PSD, a anuntat, ieri, intr-o conferinta de presa, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, informeaza Mediafax. "Vom sustine motiunea simpla, pentru ca suntem autorii ei morali", a spus liderul PRM, care a explicat ca personal le-a dat social-democratilor aceasta tema, in conditiile in care acestia doreau sa depuna o motiune simpla, dar nu se hotarasera asupra subiectului ei. Vadim Tudor a mai afirmat ca oricine ar fi depus o motiune cu aceasta tema ar fi beneficiat de sprijinul parlamentarilor PRM. Pe de alta parte, el a negat existenta unei intelegeri intre PRM si PSD pentru a tergiversa schimbarea presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului prin introducerea de motiuni simple. "Reactia actualei Puteri fata de motiunile depuse de Opozitie, cum ca ele nu ar reprezenta altceva decat niste tertipuri si trageri de timp, pentru a-i mai pastra in functie pe Nicolae Vacaroiu si Adrian Nastase, demonstreaza mentalitatea meschina a unora, care cred ca daca ei sunt smecheri, toata lumea e la fel", a mentionat el.Presedintele PRM sustine ca, independent de "problema artificiala" a incercarii de schimbare a lui Nastase si Vacaroiu, PRM isi urmeaza programul sau de formatiune politica de opozitie.

In opinia sa, schimbarea acestora nu reprezinta o problema reala a tarii in conditiile in care Nastase si Vacaroiu nu au incalcat legea. "In functia de presedinte al Camerei Nastase nu a gresit cu nimic", a subliniat senatorul PRM. (A.M.)


PD: Vom dezbate fiecare motiune PSD si o vom respinge!

Deputatul democrat Ioan Oltean a precizat, ieri, ca marti se va stabili data la care se va dezbate motiunea pe tema "nivelului de trai", depusa de PSD la Camera. Documentul de protest va intra pe ordinea de zi a plenului la cinci zile de la data depunerii lui. Intrebat ce va face Coalitia in cazul in care grupurile parlamentare din opozitie, PSD si PRM, vor depune motiune de cenzura in fiecare saptamana, liderul PD din Biroul Permanent al forului legislativ inferior a declarat ca "o sa le dezbata pe fiecare si o sa le respinga". Cu toate ca "aceste motiuni au darul de a amana adoptarea unui nou Regulament", reprezentantii actualei puteri vor face toate demersurile necesare indeplinirii obiectivului propus. In plus, Oltean a confirmat ca miercuri vor incepe dezbaterile pe modificarile aduse Regulamentului Camerei Depuatilor, iar daca discutiile nu se vor finaliza in timpul prevazut, hotararea de proiect va face inca o data turul comisiilor speciale. Senatorul PD, Radu Berceanu, a sustinut ca marti va intra in dezbaterea din plen motiunea simpla privind agricultura, semnata de tandemul PRM-PSD.


(709 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gardianul

· Alte știri de la A.D.


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gardianul:

Vadim: Deputatii PRM vor sustine motiunea PSD! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55060386657715 seconds.