Vineri, 09 Septembrie 2005 - 08:37 AM Aleg.RO: Bogdan Olteanu s-a inscris in cursa pentru sefia deputatilor

Publicat de: Irinel Mica

curentul Ministrul delegat pentru relatia cu parlamentul, Bogdan Olteanu, a acceptat sa candideze la presedintia Camerei Deputatilor dupa ce, in urma cu doua zile, mai multi tineri parlamentari liberali l-au propus pentru aceasta functie. Bogdan Olteanu a explicat ca, in opinia lui, este benefic ca pentru aceasta functie sa existe cat mai multi candidati si a adaugat, totodata, ca este deschis oricarei competitii in urma careia sa fie selectat cel mai bun. El a precizat ca, in mod normal, succesorul lui Adrian Nastase la presedintia Camerei Deputatilor ar trebui sa fie desemnat marti, in sedinta grupului grupului parlamentar. Bogdan Olteanu a adaugat insa ca, in cazul care Delegatia permanenta a partidului va fi cea care va stabili succesorul, decizia nu se va lua in delegatia care urma sa se reuneasca aseara, ci va fi convocata, probabil, o noua Delegatie, la care sa fie invitati si candidatii care nu sunt membri ai acestui for. El a facut astfel referire la Mona Musca, al carei nume este vehiculat pentru sefia Camerei, alaturi de cel al lui Dan Radu Rusanu si al lui Titu Gheoghiof.

Pe langa secretarul general al partidului, Dan Motreanu, candidatura lui Bogdan Olteanu mai este sustinuta de deputatii Cristian Busoi si Cristian Adomnitei, acesta din urma fiind presedintele Tineretului Liberal.

Liderul grupului parlamentar al PNL din Camera Deputatilor, Crin Antonescu, a precizat ieri ca va exista o competitie deschisa intre candidati, in timp ce presedintele liberalilor, Calin Popescu Tariceanu, a subliniat, sambata, ca nu va lua atitudine in favoarea unuia sau altuia dintre cei care ar dori sa concureze pentru sefia Camerei Deputatilor.


(593 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Curentul

· Alte știri de la Irinel Mica


Azi: Cea mai citită știre din sursa Curentul:

Bogdan Olteanu s-a inscris in cursa pentru sefia deputatilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5949649810791 seconds.