Joi, 08 Septembrie 2005 - 09:36 AM Aleg.RO: Demisiile liberalilor din Prahova pun pe jar conducerea PNL si a PD

Publicat de: Alina Mihai

evenimentulzilei Liberalii au hotarat impreuna cu Calin Popescu-Tariceanu sa nu admita trecerea la PD a demisionarilor de la PNL Prahova. "Cerem in mod ferm respectarea protocolului", a fost avertismentul transmis ieri de vicepresedintele PNL, Puiu Hasotti, conducerii democrate. "Cat timp avem un protocol pana in 2008, nimeni nu trebuie sa se abata de la el", a adaugat Hasotti. Argumentul ca Florin Anghel si ceilalti ar trece la PSD si ca s-ar pierde majoritatea in consiliul judetean nu sunt valabile. Nici smecheria legata de independenta de o luna", a mentionat Puiu Hasotti.
Ieri, zece consilieri judeteni liberali, in frunte cu Florin Anghel, presedintele Consiliului Judetean Prahova si vicepresedinte al PNL Prahova, demisionari din PNL, si-au depus adeziunile la PD. Tot ieri, cei de la PD motivau ca primirea "traseistilor" nu ar incalca protocolul, intrucat "persoanele in cauza" ar fi independente. "Ce facem acum, incurajam vagabondajul politic intre partenerii de Alianta? Cred ca colegii de la PD sunt suficient de intelepti sa nu dinamiteze relatiile din interiorul Aliantei", a mai spus Hasotti. Potrivit unor surse din PNL, liberalii au luat foc nu neaparat pentru inscrierea lui Florin Anghel la PD, ci pentru ceea ce ar insemna acest gest pe viitor.
Reprezentantii PNL de la centru se tem de un precedent care s-ar crea, astfel incat nemultumitii din PNL sa-si gaseasca alinare la PD. In aceasta situatie s-ar putea gasi Mona Musca sau Cristian Boureanu, intrati de curand in conflict cu conducerea PNL.


(536 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la Alina Mihai


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Demisiile liberalilor din Prahova pun pe jar conducerea PNL si a PD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57965207099915 seconds.