Joi, 08 Septembrie 2005 - 09:33 AM Aleg.RO: PNL acuza PD ca incalca protocolul Aliantei DA

Publicat de: C.F.

Averea Liberalii sunt din ce in ce mai nemultumiti ca democratii incalca protocolul Aliantei racolandu-le oamenii. Cel mai recent conflict se afla in plina desfasurare la Prahova. De altfel, liberalii au de acesta data si o pozitie oficiala pe acesta tema. „PNL considera inacceptabila pozitia filialei PD Prahova privind o eventuala primire a fostilor liberali din acest judet. O asemenea atitudine incalca protocolul Aliantei D.A. si ar conduce la o tensionare a relatiilor dintre cele doua partide“, a spus deputatul Dan Motreanu (foto).

In favoarea declaratiei sale, Motreanu a invocat intelegerea semnata de PNL si PD, care interzice migratia politica intre cele doua formatiuni. „Primirea lor de catre filiala PD Prahova ar crea un precedent periculos pentru relatiile viitoare intre cele doua partide“ a mai spus Motreanu.

Surse din partid sustin ca subiectul demisionarilor din Prahova a fost dezbatut pret de cateva ore si in sedinta Biroului Permanent Central al PNL de marti seara.

In afara de problemele de la Prahova, liberalii au dificultati si in alte filiale cum ar fi Vaslui sau Dolj, unde ar putea fi inlocuiti presedintii de filiala cu ocazia Delegatiei Permanente ce are loc in aceasta seara.

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, a demisionat din PNL in urma cu o luna iar acum doua zile a anuntat ca se va inscrie in PD. El a mai spus ca va fi urmat de vicepresedintele CJ, Radu Ionescu, si de alti 9 consilieri judeteni.

Pentru a nu parea chiar atat de flagranta incalcarea protocolului, Anghel a invocat faptul ca a fost o perioada independent inainte de a-si anunta reorientarea doctrinara catre PD. „Protocolul nu interzice decat trecerea de la un partid al altul si nu prevede nimic in ceea ce priveste independentii“, a mai spus fostul membru al PNL.


(579 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Averea

· Alte știri de la C.F.


Azi: Cea mai citită știre din sursa Averea:

PNL acuza PD ca incalca protocolul Aliantei DA | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57961010932922 seconds.