Marți, 06 Septembrie 2005 - 08:02 AM Aleg.RO: Adrian Nastase: Motto-ul presedintelui Traian Basescu este - Nici un kilometru de autostrada!

Publicat de: Claudia Cristofan

gardianul Presedintele Camerei Deputatilor nu scapa nici o ocazie pentru a critica dur Puterea. Astfel, intr-o emisiune televizata, Adrian Nastase a comentat acid atitudinea presedintelui Traian Basescu, referitoare la autostrada Bechtel. Seful statului anunta, nu cu mult timp in urma, ca nu isi va asuma un astfel de contract semnat cu firma americana, considerandu-l unul in care statul roman a fost angajat pe criterii preferentiale. Pe de alta parte, liderul PD, Emil Boc a sustinut proiectul, mentionand ca el trebuie deblocat. Pe marginea acestor contradictii Adrian Nastase a comentat, conform Rador: "Traian Basescu a fost in permanenta un adeversar al autostrazilor, el a si spus lucrul asta. Singura lui contributie notabila la autostrazi a fost plata a 120 de milioane de dolari pentru a pune un fel de carton asfaltat pe autostrada lui Gheorghiu Dej spre Pitesti, care s-a facut pulbere in cateva luni. In rest, n-a reusit niciodata sa faca altceva decat eventual sa opreasca autostrada spre Constanta in 1997. In opinia mea, autostrazile vor face din Romania o tara moderna, daca vom reusi sa ne batem pentru acest lucru. Angajamentul meu electoral era de a realiza 100 km de autostrada pe an. Din pacate, actuala putere merge in continuare pe formula lui Traian Basescu – «in fiecare an, nici un km de autostrada»". Mai mult, presedintele executiv al PSD a mai subliniat si inconstanta in opinii a presedintelui Basescu, argumentand aceasta idee prin faptul ca in timpul campaniei electorale din 2004 a semnalat coruptia care a afectat semnarea contractului.


(654 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gardianul

· Alte știri de la Claudia Cristofan


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gardianul:

Adrian Nastase: Motto-ul presedintelui Traian Basescu este - Nici un kilometru de autostrada! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63999199867249 seconds.