Marți, 06 Septembrie 2005 - 08:01 AM Aleg.RO: Ministrul sanatatii ar putea fi insarcinat si cu functia de purtator de cuvant al Aliantei D.A.

Publicat de: Claudia Cristofan

gardianul Ministrul Sanatatii, liberalul Eugen Nicolaescu, ar putea fi numit purtator de cuvant al Aliantei, iar postul similar, ramas vacant la PNL, ar putea fi ocupat de secretarul general al partidului, Dan Motreanu, transmite Mediafax. Surse liberale sustin ca aceste propuneri au fost discutate in sedinta extraordinara de ieri a Biroului Permanent Central al PNL, insa decizia privind purtatorul de cuvant al Aliantei va fi luat de catre liderii PNL si PD. Referitor la purtatorul de cuvant al PNL, sursele citate sustin ca liderul partidului, Calin Popescu Tariceanu, i-a propus lui Motreanu sa preia postul, insa acesta ar fi refuzat, pe motiv ca are prea multe atributii ca secretar general.

Din acest motiv, Motreanu a renuntat si la sefia Comisiei de Administratie din Camera Deputatilor, el fiind inlocuit de deputatul PNL Relu Fenechiu. Titularul postului de purtator de cuvant al PNL va fi anuntat, probabil, dupa sedinta din cursul zilei de astazi a Comitetului Executiv.

In situatia in care Motreanu isi va mentine refuzul de a ocupa functia, aceasta ar putea fi ocupata de vicepresedintele partidului, Teodor Melescanu, care le-a impartasit colegilor liberali dorinta de a fi purtatorul de cuvant al PNL. Liberalii au mai vorbit in sedinta BPC si despre candidatii partidului pentru postul de lider al deputatilor PNL, precum si pentru sefia Camerei. La functia de lider al grupului PNL din Camera si-au anuntat candidatura deputatii Crin Antonescu si Cornel Popa. Unul dintre cei doi va ocupa respectivul post, in functie de votul colegilor deputati, care vor alege intre cei doi. Deputatii PNL vor decide si asupra candidatului la sefia Camerei.


(649 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gardianul

· Alte știri de la Claudia Cristofan


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gardianul:

Ministrul sanatatii ar putea fi insarcinat si cu functia de purtator de cuvant al Aliantei D.A. | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56040382385254 seconds.