Vineri, 02 Septembrie 2005 - 08:47 AM Aleg.RO: Ion Iliescu se zburleste la EVZ

Publicat de: Silviu Sergiu

evenimentulzilei Pentru ca si-a permis sa scrie despre sotia unui prieten PSD, el acuza EVZ de "mentalitate cadrista, securista sau cum dracu' s-o numi!" Revenirea lui Ion Iliescu in atentia opiniei publice a coincis ieri cu un nou atac al fostului presedinte la adresa "Evenimentului zilei". Dupa ce, la inceputul acestui an, Ion Iliescu i-a "gratulat" pe reporterii "Evenimentului zilei" cu apelativul "magari", nemultumit ca acestia au scris ca va fi inculpat in dosarele "Revolutia" si "Mineriada din 13-15 iunie", ieri fostul sef de stat a continuat razboiul personal pe care il are cu ziarul nostru.
Avocatul diplomatilor de la "Stefan Gheorghiu"
De data aceasta nemultumirea lui Iliescu a fost legata de un articol publicat recent de EVZ si care reflecta sfaturile pe care premierul Calin Popescu-Tariceanu le-a dat ambasadorilor Romaniei. "Iesiti din tiparele comoditatii! Renuntati definitiv la "limbajul "a la Stefan Gheorghiu" pe care nu-l mai intelege nimeni in lume! Fiti prezenti la reuniunile economice importante, la reuniunile politice importante si pregatiti puncte de vedere care sa sustina interesele noastre", le-a spus Tariceanu ambasadorilor. Pe Iliescu l-a deranjat insa ca ziarul nostru si-a "permis" sa o dea drept exemplu de ambasador provenit de pe bancile de la "Stefan Gheorghiu" pe Victoria Popescu, cea care reprezinta Romania in Suedia. Ea este nimeni alta decat sotia liderului PSD Dan Mircea Popescu, un mai vechi prieten de-al lui Ion Iliescu. "Am vazut in presa o tentatie de a se spune ca cei care au absolvit "Stefan Gheorghiu" sunt dinozauri (...) Asta este o mentalitate cadrista, securista sau cum dracu’ s-o numi!", a rabufnit Ion Iliescu.
El i-a luat apararea Victoriei Popescu, pe care a spus ca o cunoaste personal si ca este un diplomat de cariera.
Fostul presedinte nu s-a oprit aici, ci a atacat-o si pe Rodica Culcer, director de stiri la TVR si editorialist al "Evenimentului zilei". "Doamna Culcer a fost cercetator stiintific la "Sefan Gheorghiu", si acum, pentru ca a facut BBC, se considera exponenta dreptei din Romania", a spus Iliescu.


(544 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la Silviu Sergiu


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Ion Iliescu se zburleste la EVZ | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56663012504578 seconds.