Marți, 09 August 2005 - 09:12 AM Aleg.RO: „Iliescu a tacut malc“

Publicat de: ---

Averea Traian Basescu s-a referit in interviul sau de ieri si la Ion Iliescu in relatia cu PSD dar si la proiectul lui Petre Roman. Presedintele a dat asigurari ca nu va cadea „in capcana in care a cazut Ion Iliescu“. „Iliescu, timp de trei ani si jumatate, desi stia ca-i putred PSD de coruptie, ca guvernul era un agent al unor interese si mai putin Guvernul Romaniei, din punct de vedere comportamental, a tacut malc. De ce? Pentru ca il considera partidul dansului“, a declarat Basescu.

Potrivit presedintelui, Iliescu „degeaba a constatat in ultimele luni ca guvernul e arogant, ca guvernul e corupt, ca ministrul de Externe e prostanac, era prea tarziu, erau prostanacii si coruptii dansului si ii asimilase printr-o tacere de patru ani impotriva intereselor celor 22 de milioane de romani“. Iar Basescu promite solemn: „Eu nu voi face acest lucru pentru nimic in lume“.

Referitor la incercarea lui Petre Roman, Basescu o considera „o zbatere a domnului Roman sa gaseasca un culoar pe care sa se relanseze“. Dar presedintele tarii nu vede nimic rau in aceasta incercare „cu atat mai mult cu cat PSD-ul care se revendica a fi social-democrat este departe de a fi in mod real un partid social-democrat“. Asadar presedintele il incurajeaza pe Roman, probabil in intentia de a slabi PSD: „daca ar reusi, poate ca ar fi bine“.


(561 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Averea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Averea:

„Iliescu a tacut malc“ | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63121294975281 seconds.