Marți, 02 August 2005 - 08:50 AM Aleg.RO: Lista neagra a PD: Dinga, Sulfina si Seculici

Publicat de: Laura Gafencu

evenimentulzilei Democratii au avut "o dezbatere deschisa, furtunoasa si pe alocuri critica" pe tema activitatii ministrilor PD in primele sase luni de guvernare. Cu exceptia lui Vasile Blaga, considerat a fi cel mai bun ministru PD, fiecare reprezentant al democratilor in executiv a trebuit sa raspunda si unor critici din partea membrilor de partid. Dinga, cel mai criticat dintre democrati
Presedintele Partidului Democrat, Emil Boc, a afirmat ieri, la finalul sedintei, ca ministrul integrarii, Ene Dinga, a fost "cel mai criticat de colegii de partid", dar a refuzat sa spuna ce anume i s-a reprosat acestuia. Din cate se pare, Dinga e ca si schimbat, in conditiile in care surse ministeriale afirma ca el a fost atacat dur chiar de presedintele Basescu in sedinta Comitetului de Integrare de ieri, Cu toate acestea, ministrul integrarii incearca sa braveze.
El a declarat ieri, la finalul reuniunii PD, ca, in ciuda tuturor criticilor, nu se simte amenintat de remaniere. Conform unor surse din partid, Dinga s-ar fi plans de colaborarea cu secretarii de stat din minister.
Un alt membru al guvernului care si-a suparat colegii e ministrul de stat Gheorghe Seculici. "I s-a reprosat ca este al doilea om din guvern, dar nu se comporta ca atare. Domnul Seculici a promis ca va lua masuri si va actiona in acest sens", a spus Boc. Criticat a fost si ministrul mediului, Sulfina Barbu, pentru modul in care a gestionat problema inundatiilor. Emil Boc a precizat ca Sulfinei Barbu nu i s-au facut "reprosuri violente".
Poate fi si restructurare
Potrivit liderului PD, rapoartele prezentate de ministri vor fi analizate in Biroul Permanent National, care va decide cine va fi schimbat. Deciziile BPN vor fi discutate apoi de coalitie.
Intrebat daca va fi remaniere sau restructurare a guvernului, Emil Boc a spus ca aceste variante ar putea fi combinate. "Poate sa fie si, si. Daca se va decide micsorarea numarului de ministere, va trebui sa venim in parlament", a precizat liderul democratilor.


(495 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la Laura Gafencu


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Lista neagra a PD: Dinga, Sulfina si Seculici | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.0383508205414 seconds.