Joi, 28 Iulie 2005 - 08:32 AM Aleg.RO: Radu Campeanu: Presedintele Traian Basescu se implica mai mult decat trebuie in politica interna!

Publicat de: Claudia Cristofan

gardianul Senatorul PNL Radu Campeanu a declarat, ieri, pentru Mediafax, ca presedintele Traian Basescu se implica "mai mult decat trebuie" in domenii de politica interna, precizand ca nu l-ar mira ca seful statului sa fie implicat inclusiv in "mica involburare" din PNL. "Eu cred ca presedintele tarii se implica mai mult decat trebuie intr-o serie intreaga de domenii de politica interna si nu m-ar mira sa fie implicat, intr-un fel sau altul, in aceasta mica involburare din PNL, care, la ora asta, cred ca s-a solutionat", a afirmat Radu Campeanu, raspunzand unei intrebari. El a mai spus ca aceasta este "impresia" sa.

Pe de alta parte, fostul presedinte al PNL a apreciat implicarea lui Basescu ca mediator in solutionarea problemei generate de respingerea de catre Curtea Constitutionala a patru articole din legile reformei in justitie. "Si-a indeplinit functia de presedinte", a precizat Campeanu, adaugand ca, probabil, Basescu va mai face acest lucru de multe ori.

Radu Campeanu a declarat, de asemenea, ca, in toata traditia europeana, presedintele partidului aflat la guvernare detine si functia de prim-ministru.

El a adaugat ca premierul nu este un functionar, ci un om politic care vede drumul inainte, stabileste regulile generale pentru acesta si le aplica spre binele general.

"Nu face socoteli de tehnocrat", a mai spus senatorul liberal.


(531 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gardianul

· Alte știri de la Claudia Cristofan


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gardianul:

Radu Campeanu: Presedintele Traian Basescu se implica mai mult decat trebuie in politica interna! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.69761991500854 seconds.