Sâmbătă, 23 Iulie 2005 - 06:30 AM Aleg.RO: 'Mai bine plecam de la guvernare, decat compromisuri cu PSD'

Publicat de: --

Gândul Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Maracineni, ca daca exista oameni politici in Alianta D.A. care se gandesc la o guvernare prin compromisuri cu PSD, mai bine formatiunile aflate acum la Putere se retrag de la guvernare. Seful statului a precizat ca nu-l intereseaza decat stabilitatea, „politica generata de o guvernare care sa nu faca compromisuri”. „Daca exista in Alianta oameni politici care gandesc la o guvernare prin compromisuri cu PSD, mai bine plecam de la guvernare. Spunem poporului ca n-am putut”, a afirmat Traian Basescu. In ultimele zile, au circulat informatii despre existenta unor contacte secrete intre lideri ai PNL si reprezentanti PSD.

Vicepresedintele filialei PSD Bucuresti, Codrin Stefanescu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca a aflat din presa despre „negocierile pe care PSD le poarta cu reprezentantii coalitiei de guvernamant” si ca nu aceasta este solutia politica pentru urmatoarea perioada. „Avem doua posibilitati: sa sustinem cabinetul Tariceanu, arogant si sinistru, sau sa formam un guvern de uniune nationala”, a aratat Stefanescu.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la deschiderea cursurilor unei universitati de vara, ca a fost si inca mai este un sustinator al alegerilor anticipate, pe care le considera necesare, si s-a declarat nemultumit de modul in care s-a renuntat la anticipate. „Nu vom putea negocia la nesfarsit legile cu PSD, pentru ca exact in aceasta zona este nevoie de interventie eficienta. Tara este si ar fi ramas stabila in acceptiunea europeana si daca s-ar fi declansat procedura alegerilor anticipate”, a spus seful statului.


(591 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la --


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

'Mai bine plecam de la guvernare, decat compromisuri cu PSD' | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.