Vineri, 15 Iulie 2005 - 06:50 AM Aleg.RO: Pro Tariceanu, contra Stolojan

Publicat de: Laura Gafencu

evenimentulzilei Anticipatele au impartit PNL in doua tabere, pro sau contra Calin Popescu-Tariceanu. Fostul presedinte liberal Valeriu Stoica a declarat ieri ca, in opinia sa, premierul Tariceanu ar trebui sa demisioneze din fruntea partidului si sa fie inlocuit cu Theodor Stolojan.
El il acuza pe Tariceanu ca, prin atitudinea sa nehotarata, a afectat grav imaginea si credibilitatea partidului. Conducerea PNL a respins insa acuzatiile lui Stoica.
Purtatorul de cuvant Eugen Nicolaescu a afirmat ca partidul este alaturi de premier. „Exista foarte multe presiuni asupra conducerii PNL, dar trebuie sa le respingem pentru ca avem altceva de facut”, a precizat acesta. El a declarat ca nici in cadrul PNL si nici in conducerea Aliantei nu s-a discutat despre o eventuala revenire a lui Theodor Stolojan in prim-planul vietii politice.
Theodor Stolojan, fost candidat la presedintie din partea Aliantei, s-a retras din competitie anul trecut, pe motive de sanatate, in favoarea lui Traian Basescu. Al carui consilier pe probleme economice a ajuns dupa alegeri.


(458 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la Laura Gafencu


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Pro Tariceanu, contra Stolojan | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56495594978333 seconds.