Marți, 05 Iulie 2005 - 04:05 PM Aleg.RO: Întâlnire extraordinară între conducerile PC și PNL

Publicat de: ---

AMOS News Astazi, incepand cu ora 10, a avut loc intalnirea extraordinara dintre conducerea Partidului Conservator si cea a Partidului National Liberal, in cadrul careia s-a analizat conflictul dintre conducerile celor doua formatiuni de la nivelul judetului Giurgiu. La intalnire a fost invitat si presedintele PNL Giurgiu, Lucian Iliescu, acuzat de catre deputatul PC Dan Liga de numeroase ilegalitati comise in calitatea sa de primar al municipiului Giurgiu, dar si de nerespectarea protocoalelor incheiate la nivelul judetului Giurgiu, cat si de sabotarea bunului mers al activitati administrative in judet. Lucian Iliescu nu s-a prezentat la discutia PNL-PC.

In lipsa acestuia, reprezentantii PNL au propus ca, la nivelul judetului Giurgiu, protocolul privind impartirea functiilor de conducere la nivelul institutiilor deconcetrate sa fie renegociat, nu numai in ceea ce priveste relatia PNL-PC, ci cu toate partidele coalitiei, desi acest protocol a fost respectat de PD. In cadrul intalnirii a fost evident faptul ca Lucian Iliescu se bucura in continuare de sprijinul neconditionat al vicepresedintelui Dan Rusanu, chiar daca acesta a nesocotit protocolul incheiat la nivelul judetului Giurgiu cu celelealte partide partenere la guvernare.

Neintelegerile PC - PNL la nivelul judetului Giurgiu vor fi analizate in cadrul unei sedinte a Consiliului de Coordonare al Coalitiei, conform deciziei pe care reprezentantii PNL si PC au luat-o in cadrul intalnirii de astazi dimineata. Dan Liga isi exprima nemultumirea fata de atitudinea partenerilor PNL la aceasta intalnire.

Deputatul PC nu este de acord cu renegocierea protocolului de colaborare de la nivelul judetului Giurgiu, considerand ca acesta solutie ar defavoriza cetatenii judetului Giurgiu si ca, odata ce Lucian Iliescu a incalcat flagrant acordul coalitiei, nu exista nici o garantie ca acest lucru nu se va mai repeta. De asemenea, Dan Liga se declara nemultumit de absenta lui Lucian Iliescu, subiectul principal al sedintei de astazi.

Dan Liga isi exprima increderea in capacitatea de solutionare a acestor probleme de catre conducerea PNL si in mod special de catre presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu.


(628 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Întâlnire extraordinară între conducerile PC și PNL | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63552594184875 seconds.