Luni, 04 Iulie 2005 - 07:36 AM Aleg.RO: Virusul 'Hayssam' a mai făcut patru victime!

Publicat de: Octavian Andronic

AMOS News Tot cea a atins, de-a lungul timpului, acest om - e vorba despre Omar Hayssam - se lasă cu urmări neplăcute. Odată cu trecerea sa de cealaltă parte e legii - după momentele de glorie care l-au purtat inclusiv la Palatul Cotroceni, și pe vremea lui Iliescu și pe a lui Băsescu - atingerea lui începe să se transforme într-un virus aproape mortal, dacă nu se iau măsurile de igienă necesare.

PSD, principala formațiun expresă acestui risc, prin numărul mare de contracte informale, se pare că a rezolvat cu succes problema. Consiliul de Integritate Morală, condus de fostul 'justițiar' Diaconescu, i-a luat la puricat pe toți cei care s-au întovărășit de-a lungul vremii cu buclucașul afacerist.

Aceștia au trebuit să declare sincer tot ce știau. Și așa au și procedat: nu știm, n-am văzut! Nici măcar nu-l știm prea bine cum arată!

Și cum Hayssam, ocupat nițel cu audierile la Parchet n-a putut fi confruntat cu cei în cauză, a rămas ca ei. Surpriza a fost că dintre multele nume vehiculate anterior, n-au prea rămas nici de sămânță.

Ba, chiar, unii, precum președintele organizației municipale, s-au evidențiat prin modul ferm în care i-au înapoiat lui Hayssam milioanele care depășeau cota legală de sponsorizare. Despre canadienele albastre, sponsorizate tot de Hayssam, nici nu s-a mai făcut vorbire, fiind trecute în categoria consumabilelor.

Dar cum cineva trebuie să plătească pentru acest scandal, măgăreața a căzut asupra 'acarilor Păun' de la sector, plus președintele interimar Ursache, cei care s-au făcut vinovați de a-l fi înscris pe Hayssam în partid și de a-i fi luat cotizația.

Pentru lipsa lor de vigilență revoluționară au fost aspru sancționați: li s-a retras sprijinul politic vreme de doi ani! Ce înseamnă asta, nu prea știe nimeni, nici măcar dl Diaconescu.

Așa că trebuie să ne imaginăm o situație de genul aceleia în care vreunul dintre cei patru ar fi angrenat în dispute cu adversari politici. Ei bine, vor trebui să se descurce singuri, partidul ținându-se în rezervă!

Dar după ce vor trece cei doi ani? Ei bine, despre asta cum vom mai vorbi la timpul potrivit. Poate chiar cu Hayssam.


(594 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Octavian Andronic


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Virusul 'Hayssam' a mai făcut patru victime! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.59989309310913 seconds.