Miercuri, 29 Iunie 2005 - 08:11 AM Aleg.RO: Carte neagră, cinste cui te-a scris!

Publicat de: Mircea DINESCU

Gândul Călare pe capra de lemn a opoziției, Adrian Năstase a dat cu tîrtița de pămînt și s-a spart în figuri la lansarea unei cărți de magie neagră aplicată pe regimul Băsescu, monstrul din Carpați acuzat că roade picioarele scaunelor de sub liberalii lui Tăriceanu și că hăpăie la desert „toate partidele, unul cîte unul, începînd cu PRM-ul”. Ștergîndu-l la guriță pe Vadim de balele turbării, marele biciclist comite eroarea de a-i pune matrozului în piept o insignă nemeritată căci, în cazul partidului România Mare, orice ageamiu poate constata că Tribunul a acționat conform principiului paternalist „eu te-am făcut, eu te omor”.

Pe de altă parte, dictatorul Băsescu pare să fi absolvit, mai degrabă, școala de actorie a lui Charlie Chaplin, nicidecum școala de cadre a lui Cozmâncă, la care s-a adăpat de mic colecționarul de fete de ministru din Cartierul Primăverii.

Imaginați-vă o Românie cu arogantul din Tărtășești președinte și cu Miki Șpagă ministru al Justiției și-o să vă aruncați degrabă în Dunăre ca s-o luați înot spre bulgari.


(1372 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la Mircea DINESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Carte neagră, cinste cui te-a scris! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56069111824036 seconds.