Miercuri, 29 Iunie 2005 - 07:53 AM Aleg.RO: La mai putin de un an de la preluarea puterii, cele doua partide se injura ca la usa cortului

Publicat de: ---

gardianul Disensiunile dintre PD si PNL se adancesc. Lideri marcanti ai acestor formatiuni au decis sa-si spele rufele in public si sa se contreze pe tema alegerilor anticipate. Iata declaratiile contradictorii:

Valeriu Stoica (PNL) crede ca Alianta se poate scinda in urmatoarele doua luni. "Alianta poate continua neintelegerile si se va rupe sau va incerca sa regaseasca o cale a unitatii pentru a functiona Guvernul", a apreciat Stoica. "Liderii PNL-PD trebuie sa inteleaga ca Alianta poate repeta experienta CDR", a avertizat Stoica, care crede ca strategia PNL va duce partidul la 6-8 la suta, "din cauza unei fidelitati prost intelese fata de liberalism". "Este de neinteles de ce a lasat PNL spatiul de centru-dreapta liber pentru PD", a precizat Stoica.

Deputatul PNL Cristian Boureanu: "Alegerile anticipate trebuie organizate dupa publicarea Raportului de tara, la sfarsitul acestui an, pentru ca Alianta sta foarte bine in optiunile electoratului".

Senatorul PD Radu Berceanu: "Daca vor fi alegeri anticipate, suntem obligati de protocol sa participam pe liste comune. Daca am fi putut face mai repede anticipate, ar fi fost mai corect decat sa fim intr-un echilibru permanent instabil care depinde si de UDMR, si de PC, si de cea mai mica tremuratura de frunza", a declarat Berceanu.

Ludovic Orban: De sase luni suntem tocati cu bau-baul anticipatelor. Cred ca in spatele acestor declaratii este o dorinta ascunsa de a schimba raportul de forte din Alianta si probabil premierul.

Liderul PD Emil Boc i-a replicat: "Declaratia d-lui Orban, facuta in afara Capitalei, indica diferentele de temperatura si asa se explica caracterul mai infierat".


Povestea lui Ludovic Orban

«O printesa s-a casatorit cu un print sarac "Suvita Mot Capitan". Dupa ce i-a castigat mana, printesa l-a propus cancelar, dar "Suvita Mot Capitan" voia mai mult, sa devina Imparat-Jucator. De barbut, de poker, de septic. Mai tragea si cacealmale, masluia zarurile si lua din zestrea miresei. Desi se dadea print, Serviciile Secrete au aflat ca era plin de datorii, ca in urma cu opt ani facuse la fel, intr-o imparatie vecina, iar acum chiar comploteaza cu acea imparatie».


(563 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gardianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gardianul:

La mai putin de un an de la preluarea puterii, cele doua partide se injura ca la usa cortului | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.64072299003601 seconds.