Marți, 28 Iunie 2005 - 08:56 AM Aleg.RO: Adrian Nastase, despre Traian Basescu: «Eu sunt seful statului, sunt de extractie divina, privesc de sus si spun tu ai gresit»

Publicat de: ---

gardianul Presedintele-executiv al PSD, Adrian Nastase, a prezentat, ieri, intr-o conferinta de presa, o analiza privind activitatea guvernamentala, realizata de departamentele partidului si intitulata "Regimul Basescu - primele sase luni. Cartea neagra a unui guvern neputincios", informeaza Mediafax. Periclitarea mediului de afaceri, criza sistemului sanitar, impasul in care se afla integrarea europeana sunt cateva concluzii ale raportului.


Basescu, demolatorul CDR

Potrivit liderului PSD, din "demolatorul guvernelor CDR", Basescu a devenit "nasul" guvernelor D.A., il critica pe primul-ministru pentru nerealizarile Guvernului, desi controleaza Cabinetul in cea mai mare masura. Acum, se da la o parte vazand ca acesta nu functioneaza corespunzator si lasa in fata "pe baietii mai fraieri", facand aluzie la PNL. "Membrii Guvernului au fost validati, verificati, schimbati de Traian Basescu, care le-a spus in permanenta celor de la Guvern: «Baieti, eu v-am pus, eu va dau jos, eu v-am adus la putere, asa ca acceptati structura pe care v-o propun eu». Acum, cand a vazut ca lucrurile merg rau, a inceput sa spuna: «Eu sunt seful statului, sunt de extractie divina, privesc de sus si spun tu ai gresit»", a apreciat Nastase.


Orban: Analiza lui Nastase, forma de frustrare!

Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, secondat de Eugen Nicolaescu, a calificat analiza prezentata de catre liderul PSD drept o manifestare a respingerii motiunii de cenzura pe care partidul sau a depus-o ca raspuns la asumarea raspunderii Guvernului pentru pachetul de legi ale proprietatii si justitiei. "Probabil este suparat ca motiunea de cenzura a ramas fara rezultat si, astfel, incearca sa-si creeze teme politice inainte de incheierea sesiunii parlamentare", a precizat viceprimarul Capitalei. La randul sau, deputatul Nicolaescu a comentat ca regimul lui Basescu este mai bun decat "greaua mostenire" lasata de PSD. Mai mult, Orban il sfatuieste pe Adrian Nastase " sa pastreze tacerea macar un an de zile", iar "in ceea ce priveste domeniile criticate, fiecare dintre acestea sunt grav afectate de politica fostului guvern. Sa nu uitam imensele datorii lasate si gravele deficiente pe care le-am suportat de la instalarea noului Executiv". Cat despre critica potrivit careia "integrarea europeana a ajuns in impas in primele sase luni de guvernare Tariceanu", liberalul a punctat ferm: "Integrarea europeana nu este in impas, am depasit obstacolele pentru a putea sa fim primiti la termen".


(516 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gardianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gardianul:

Adrian Nastase, despre Traian Basescu: «Eu sunt seful statului, sunt de extractie divina, privesc de sus si spun tu ai gresit» | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55431389808655 seconds.