Joi, 09 Iunie 2005 - 08:57 AM Aleg.RO: Alianta ii da replica PSD la criticile privind administratia locala

Publicat de: Marius Vulpe

Averea Aliatii s-au repliat la auzul acuzatiilor PSD privind politica de recrutari si asa-zisele „epurari“ din teritoriu, pe care le-ar fi initiat la nivelul alesilor locali ai partidului condus de Mircea Geoana si Adrian Nastase. Pentru purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Eugen Nicolaescu, acuzatiile PSD nu reprezinta altceva decat un exercitiu de imagine pentru sondajele de opinie. Referindu-se la modificarile operate la nivelul conducerilor serviciilor descentralizate, Nicolaescu a precizat ca sefii acestor institutii au fost schimbati pe criterii de profesionalism si nu din considerente politice.

„In multe posturi am gasit acoliti ai fostei puteri, multi dintre ei neav?nd nici o legatura cu postul pe care activau“, a explicat Nicolaescu. Un alt caz invocat de catre deputatul liberal priveste situatia celor care si-au parasit posturile dupa schimbarea puterii, fiind necesara completarea locurilor vacante.

„Datoria noastra este aceea de a gasi solutii pentru ca programul de guvernare sa fie pus in practica“, a afirmat Nicolaescu.

La randul sau, Emil Boc, presedintele interimar al PD, a tinut sa reafirme ca partidul sau nu are nevoie de primarii alesi anul trecut pe listele PSD pentru a-si pune in practica obiectivele la nivel local, precizand ca acestia n-au ce cauta in partid.

Filialele Aliantei n-au ezitat sa accepte in randurile lor alesii locali proveniti din randurile altor partide, inclusiv PSD.

Presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a adresat, marti, o scrisoare deschisa premierului Calin Popescu Tariceanu, in care ii solicita o „int?lnire imediata“ pentru a analiza situatia din administratia publica locala, PSD acuzand abuzuri ale reprezentantilor Guvernului in judete asupra alesilor PSD.


(549 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Averea

· Alte știri de la Marius Vulpe


Azi: Cea mai citită știre din sursa Averea:

Alianta ii da replica PSD la criticile privind administratia locala | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.59169292449951 seconds.