Joi, 02 Iunie 2005 - 08:04 AM Aleg.RO: Furtuna din Partidul Popular Romania Mare nu s-a terminat, inca se mai vad fulgerele!

Publicat de: C. Cristofan

gardianul Dupa ce pe parcursul zilei de marti cele doua grupari din PPRM – Ciontu si Bolcas - s-au tot contrazis si acuzat una pe alta, considerand fiecare ca vrea binele partidului si are dreptate, s-a stabilit ca, astazi, se va reuni Biroul Permanent al formatiunii, in care se va discuta, in principal, despre solutionarea crizei aparute in ultima perioada. Liderul actual al PPRM, Corneliu Ciontu, crede ca va fi fortat sa accepte decizia sustinatorilor lui Corneliu Vadim Tudor de a fi exclus din partid. Oricum, Consiliul National al formatiunii se va reuni in cursul zilei de sambata, cand se asteapta o hotarare a membrilor pentru ca aceasta situatie confuza din partid sa inceteze. "Reuniunea de sambata va fi o mascarada democratica. Am inteles ca vor sa convoace o plenara largita, adica se fac presiuni pentru aducerea la aceasta intalnire si a unor membri din filiale care nu fac parte din Consiliul National. Aceasta actiune contravine statutului. Oricum nu vor fi conditii normale de desfasurare a Consiliului", a declarat Corneliu Ciontu.

Presedintele PPRM a cerut, ieri, Politiei sa identifice garzile de corp care au blocat accesul sau si al angajatilor cabinetului sau parlamentar in sediul PPRM. El a decis sa puna la dispozitia autoritatilor inregistrarile care prezinta figurile garzilor de corp, prezentate de catre Lia Olguta-Vasilescu si Daniela Buruiana ca "simpli membri de partid" si "membri ai organizatiei de tineret". Corneliu Ciontu sustine ca, in urma unei anchete demarate in interiorul partidului, s-au conturat anumite ipoteze conform carora acesti "membri" ar putea proveni din anturajul unor personaje precum Sile Camataru.


(602 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gardianul

· Alte știri de la C. Cristofan


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gardianul:

Furtuna din Partidul Popular Romania Mare nu s-a terminat, inca se mai vad fulgerele! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.6784188747406 seconds.