Sâmbătă, 28 Mai 2005 - 10:25 AM Aleg.RO: Talpes i-a spus lui Basescu ca vrea inca un FSN, alaturi de Iliescu. O noua Revolutie?

Publicat de: Bogdan Apostolescu

gardianul Apele in fostul partid de guvernamant sunt din ce in ce mai tulburi. Fostul senator PSD Ioan Talpes, ex-consilier pe probleme de aparare al presedintelui Ion Iliescu si fost sef al Serviciului de Informatii Externe, s-a dus la Palatul Cotroceni cu o propunere din partea lui Ion Iliescu, au dezvaluit Agentiei A.M. Press surse din cadrul Administratiei Prezidentiale. Conform acestora, Talpes i-a prezentat presedintelui Traian Basescu o propunere a lui Ion Iliescu privind refacerea structurii Frontului Salvarii Nationale, fara "oportunisti si ingamfati". Talpes l-a asigurat pe Basescu ca, in acest demers, Ion Iliescu ar fi sustinut de o mare parte a membrilor PSD, de formatiunile minuscule de stanga si chiar de partidul condus de Petre Roman, Forta Democrata.


Geoana acuza

Legat de vizita lui Talpes la Cotroceni, presedintele PSD, Mircea Geoana, a afirmat: "Sunt colegi care au plecat din partid din motive personale si le respect. Altii, care au plecat din motive politice. Le respect si pe acestea! Iar cei care s-au predat a doua zi cu arme si bagaje la Inalta Poarta, ma deranjeaza foarte tare", a precizat Geoana.

Liderul social-democrat a recunoscut ca partidul pe care il conduce continua sa aiba o imagine negativa. "Trebuie sa redevenim acei oameni simpli care stiu sa asculte, sa vorbeasca cu alegatorii. Problema PSD consta in faptul ca si-a pierdut credibilitatea in fata opiniei publice. Trebuie sa demonstram ca nu facem doar o schimbare de ambalaj, ci ca vom schimba intreg continutul", a conchis Geoana.


Talpes raspunde

La randul lui, Talpes a precizat, ieri, ca "toate armele si bagajele" care ii apartin "se afla in continuare" la el. "Cat despre colegialitate, il rog pe domnul Geoana sa isi aminteasca evolutia relatiilor noastre, cu atentie sporita, mai ales pentru faptul ca nimeni nu a fost dispus pana acum la dialog. Totul s-a discutat in culise. De tinut minte!", a subliniat Talpes.


(515 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gardianul

· Alte știri de la Bogdan Apostolescu


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gardianul:

Talpes i-a spus lui Basescu ca vrea inca un FSN, alaturi de Iliescu. O noua Revolutie? | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55938506126404 seconds.