Sâmbătă, 28 Mai 2005 - 10:23 AM Aleg.RO: Primarul de Botosani, Catalin Flutur, fratele ministrului agriculturii, s-ar cam lepada de liberali!

Publicat de: Claudia Cristofan

gardianul Catalin Flutur, fratele ministrului agriculturii, Gheorghe Flutur, este nemultumit de partidul liberal din care face parte. Primarul liberal din Botosani a declarat, in urma cu doua zile, ca si-ar putea reconsidera pozitia fata de Partidul National Liberal si ca analizeaza chiar posibilitatea de a deveni independent din punct de vedere politic. Aceasta regandire a pozitiei lui Catalin Flutur fata de liberali are loc dupa ce consilierii judeteni din coalitie nu au sustinut o solicitare inaintata de catre municipalitate. "As putea sa-mi revizuiesc pozitia vizavi de partidul din care fac parte. Eu sunt hotarat sa-mi fac treaba bine la Primarie si iau in calcul si varianta de a deveni independent", a mentionat, joi, primarul liberal Catalin Flutur.

"Nu mai inteleg ce se intampla in Alianta, in conditiile in care consilierii PUR voteaza alaturi de PSD, cei ai PPRM alaturi de Alianta", a mai comentat, dezamagit, primarul botosanean, Catalin Flutur.

Aceasta declaratie a fost facuta in contextul in care consilierii judeteni ai coalitiei aflate la guvernare nu au sustinut in sedinta de miercuri cererea municipalitatii botosanene de a primi o suma mai mare la repartizarea cotei de 22% din impozitul pe venit, transmite Agentia Mediafax. Primarul Catalin Flutur sustine ca repartizarea s-a facut cu nerespectarea legii si ca municipiului Botosani i s-ar fi cuvenit mai multi bani. "Nu ma asteptam sa ma sustina consilierii fostei puteri si nu am crezut ca nu voi avea sustinerea actualei puteri. Din partea Consiliului Judetean am avut sicane inca de la instalarea in functie. E posibil chiar sa fie o razbunare din partea cuiva", a adaugat primarul Flutur.


(701 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gardianul

· Alte știri de la Claudia Cristofan


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gardianul:

Primarul de Botosani, Catalin Flutur, fratele ministrului agriculturii, s-ar cam lepada de liberali! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56417894363403 seconds.