Vineri, 27 Mai 2005 - 11:59 AM Aleg.RO: Voiculescu între PCR, PUR și CUR

Publicat de: Mircea DINESCU

Gândul Abuzînd de dreptul natural al oricărui om de-a face ce vrea cu propriul organism, dl. Dan Voiculescu s-a avîntat la telejurnalul de seară să-și ofere trupul pe tavă răpitorilor din Irak, uitînd însă să-și cumpere a doua zi și bilet de avion, dus fără întors, pînă la Bagdad. Chestie care ne amintește de realizărili sponsorului său subteran, nea Nicu, pe vremea căruia se raporta că „grîul a fost cules în întregime la televizor și mai avem puțin de cules la radio“, lăsîndu-se în suspensie situația de pe cîmp.

Pe cît de disprețuitor se dovedește față de organismul pe care l-a luat în primire la naștere, de vreme ce e dispus să renunțe la el oricînd, pe atît de îngrijorat se arată domn’ profesor față de bietele noastre corpuri.

Dovada?! Marșul normalității pus la cale de Partidul Conservator, taman în ziua și la ora cînd va avea loc în București parada gay-ilor.

Băieții de prăvălie ai domnului Voiculescu, în loc să se păstreze pentru la toamnă cînd vor putea conserva fără probleme gogonele în saramură, s-au ițit taman acum să conserve „familia, creștinismul și normalitatea“ între Mitropolie și Parcul Cișmigiu.

Fii fericită, nație română, că, dacă pînă mai ieri politicienii s-au îngrijit nu cumva să ne lipsească pîinea de la gură, a venit în sfîrșit dom’ Voiculescu de la PUR să se îngrijească și de CUR, adică de Conservatorii Uniți Români!


(766 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la Mircea DINESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Voiculescu între PCR, PUR și CUR | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.6950740814209 seconds.