Marți, 24 Mai 2005 - 08:00 AM Aleg.RO: Adrian Severin: Nu exista o strategie a PSD in legatura cu Ion Iliescu!

Publicat de: A.M.

gardianul Deputatul PSD Adrian Severin, membru in Biroul Permanent National al partidului, a declarat, recent, intr-o conferinta de presa, ca nu exista o strategie a PSD in legatura cu Ion Iliescu. "Eu nu cred ca exista o strategie a PSD in legatura cu domnul Iliescu. Asta ar insemna ca domnul Iliescu reprezinta o problema speciala, de sine statatoare si ca in legatura cu dansul exista undeva un centru de gandire care concepe planuri", a afirmat Severin, raspunzand unei intrebari privind recentele declaratii ale fostului sef al cancelariei lui Adrian Nastase, Alin Teodorescu.


Fiecare cu memoria lui!

Severin a precizat ca nu este in masura sa se pronunte in legatura cu "memoriile" lui Alin Teodorescu, apreciind ca acesta a "descris o istorie, prezentand memoriile privind diversele evenimente la care a asistat". "Daca domnul Teodorescu a participat la anumite evenimente care i-au lasat o anumita memorie, dansul sigur ca se poate referi la ele.

Daca memoria il insala, sunt altii care vor spune lucrul acesta", a mai declarat deputatul social-democrat. Severin a recunoscut faptul ca alegerile interne din cadrul PSD au fost marcate de inconsecvente si de erori. "Nu-i nici un secret ca ele au fost marcate de o serie intreaga de inconsecvente, de o serie intreaga de erori in procesul de aplicare a regulilor, in procesul de organizare", a spus Severin.

"Criticile in legatura cu disfunctionalitatile, cu deficientele alegerilor interne din PSD nu sunt secrete, sunt transparente, ele au fost exprimate si asumate, cel putin la modul general", a mai adaugat el. Severin a precizat ca Iliescu este "deocamdata" un membru al PSD care "si-a expus un punct de vedere la ultima sedinta a Consiliului National". "Tot ceea ce a avut de spus presupun ca a fost spus in acel discurs", a mai precizat deputatul social-democrat.

El a aratat ca este cunoscut de toata lumea ca au fost puncte de vedere diferite in chestiuni semnificative intre anumiti lideri ai PSD si Iliescu. "Nu e nici o taina ca au existat puncte de vedere diferite - nu intre dansul si partid, ci intre dansul si anumiti lideri ai partidului", a specificat Severin. El a recomandat mentinerea unei rezerve in a face din Iliescu, mai ales cand se afla "pe patul de spital", un subiect de spectacol si de scandal public.


(792 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gardianul

· Alte știri de la A.M.


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gardianul:

Adrian Severin: Nu exista o strategie a PSD in legatura cu Ion Iliescu! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.