Miercuri, 19 Ianuarie 2005 - 08:37 AM Aleg.RO: PSD si PD - Batalia pe reactii rapide

Publicat de: e.fogarasi

jurnalulnational Pedistii au decis in replica sa faca si ei grupuri de reactie rapida la reactia PSD. Cu o zi in urma, PSD a anuntat ca va avea in curand, la nivel parlamentar, grupuri de reactie rapida, formate din specialisti in diverse domenii, a caror sarcina va fi aceea de a reactiona cu promptitudine la actiunile puterii.

Domeniile pe care PSD le are in atentie sunt: social, ordine publica, aparare nationala, administratie, finante, justitie, sanatate, educatie si cultura, politica externa, politica generala, relatia cu institutiile.

Purtatorul de cuvant al PSD, Titus Corlatean, a precizat ca aceste grupuri vor fi comune pentru cele doua Camere ale Parlamentului si vor fi formate din parlamentari, oameni bine pregatiti, cu o anumita notorietate si care vor avea un purtator de cuvant autorizat. Presedintele Tineretului Social Democrat, deputatul Victor Ponta, a declarat ca PSD are specialisti bine pregatiti, oameni cu o imagine buna, "care trebuie sa le arate presedintelui Traian Basescu si Guvernului Tariceanu si ca nu sunt singuri in aceasta tara". Conducerea PSD nu a mentionat inca liderii acestor grupuri de reactie rapida, dar se vehiculeaza nume precum Ecaterina Andronescu, Bogdan Aurescu, Cristian Diaconescu, Mihai Tanasescu, Mircea Geoana, Valeriu Steriu, Victor Ponta si Titus Corlatean.

REPLICA. Ca urmare, parlamentarii PD specializati pe fiecare domeniu unde sunt reprezentati in Guvern vor face front comun in jurul ministrului lor. "Vom face grupuri de reactie si sustinere pentru ministrii nostri, in special in Parlament, unde se fac dezbaterile", a anuntat ieri deputatul PD Cezar Preda, care va functiona ca sustinator si al Sulfinei Barbu, ministrul Mediului, si al lui Vasile Blaga, ministrul de Interne si Administratie. De altfel, Preda fusese una dintre nominalizarile PD pentru ambele ministere.
Oana Stancu, Gabriela Antoniu


(731 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la e.fogarasi


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

PSD si PD - Batalia pe reactii rapide | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60078406333923 seconds.