Miercuri, 19 August 2009 - 05:42 AM Aleg.RO: Buzău: Primarul municipiului și-a anunțat candidatura la șefia PSD

Publicat de: Daniel MIHAI

AMOS News

Președintele filialei municipale a PSD primarul Constatin Boșcodeală și-a anunțat luni candidatura la șefia filialei județene în cadrul unei reuniuni organizate la sala Dimitrie Filipescu din cadrul Consiliului Județean Buzău, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News).

 

La întâlnire au fost prezenți susținători ai viitorului candidat, vicepreședintele PSD Victor Mocanu, președinte în exercițiu al Consiului Județean, viceprimarul municipiului Marcel Ciolacu  precum și alte figuri importante de la vârful PSD Buzău, precum fostul parlamentar Aurel Gubandru, fostul vicepreședinte al C.J. Emanoil Neagu și deputatul Adrian Mocanu.

„Aici mi-am prezentat o parte din echipa care mă va reprezenta în lupta electorală din cadrul partidului.Toată această luptă din partid este necesară pentru a câștiga adevărata bătălie care va avea loc la alegerile prezidențiale din această toamnă. Am stabilit ca să existe o formulă cu două posturi de conducere, una de președinte și cealaltă de președinte executiv pentru care va candida Victor Mocanu. Sunt singurul care mi-am depus candidatura până acum și credem că este formula câștigătoare pentru partidul nostru” a declarat la finalul întâlnirii primarul municipiului Buzău Constantin Boșcodeală.

Potrivit liderilor PSD alegerile din cadrul filialei vor avea loc cel mai devreme către spre finele lunii august sau începutul lunii septembrie.

La Buzău încă de la mijlocul anului trecut s-au conturat două tabere în rândul social democraților, care luptă pentru controlul filialei PSD.

Una din tabere este condusă de președintele în exercițiu al organizației județeane a PSD, senatorul Ion Vasile, iar cealaltă s-a conturat în jurul liderului filialei municipale a partidului, primarul muncipiului Buzău Constatin Boșcodeală care îl are de partea sa pe președintele Consiliului Județean, economistul Victor Mocanu.


(334 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Daniel MIHAI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Buzău: Primarul municipiului și-a anunțat candidatura la șefia PSD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56604504585266 seconds.