Sâmbătă, 16 Aprilie 2005 - 10:40 AM Aleg.RO: Deși este amendat penal, Oprișan candidează la funcția supremă în PSD Vrancea

Publicat de: Marius GRIGORESCU

AMOS News Marian Oprișan, președintele Organizației județene a PSD Vrancea spune că nimeni nu-l poate împiedica să candideze din nou la funcția pe care acum o ocupă în cadrul partidului. El este de altfel și singurul candidat înscris în această cursă și probabil că nu va avea nici o problemă în cîștigarea alegerilor. Deși Oprișan a primit o amendă penală printr-o sentință definitivă și irevocabilă dată de Tribunalul Bacău, el spune că acest lucru nu este stipulat în statutul PSD și, drept urmare, poate candida din nou la funcția supremă în Organizația PSD Vrancea. “Numai în cazul în care ai fost condamnat definitive la o pedeapsă privativă de libertate nu mai poți ocupa o funcție de conducere în PSD. Doar organizația municipiului Focșani mă poate exclude din funcție, a declarat Oprișan.

Surprinzător atît președintele PSD, Adrian Năstase, cît și purtătorul de cuvînt, Titus Corlățean s-au ferit să precizeze dacă Oprișan are voie să candideze la o funcție de conducere în cadrul PSD.

Duminică, la Focșani va avea loc Conferința Județeană a PSD, întîlnire la care și-au anunțat participarea Miron Mitrea și Ioan Solcanu.


(590 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Marius GRIGORESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Deși este amendat penal, Oprișan candidează la funcția supremă în PSD Vrancea | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.70137882232666 seconds.