Marți, 18 Ianuarie 2005 - 09:44 AM Aleg.RO: PSD si-a facut "guvern din umbra"

Publicat de: e.fogarasi

evenimentulzilei Adrian Nastase are, incepind de ieri, o “forta” de reactie rapida la actiunile guvernului Tariceanu. Liderul PSD si-a convocat ieri dimineata colegii de partid la o sedinta in care s-a discutat despre crearea unor grupe de lucru care sa transmita presei mesaje politice la fiecare decizie luata de executiv sau de partidele care compun coalitia de guvernare.
Astfel, de zona politica interna urmeaza sa se ocupe Titus Corlatean si Victor Ponta. De externe va raspunde Bogdan Aurescu, iar fostul sau sef de la MAE, Mircea Geoana, va avea in vizor integrarea europeana. Mihai Tanasescu se va ocupa de finante, Cristian Diaconescu de justitie, Ecaterina Andronescu de invatamint, iar Valeriu Steriu de agricultura. Grupele de reactie rapida sint formate, in principiu, din patru-cinci persoane, liderii lor urmind sa aprobe si sa transmita mesajele politice pe care le vor elabora cei din subordine. In sediul central al PSD s-au produs ieri si mutari de mobilier, fiind amenajate birourile in care vor munci “grupele de reactie rapida”.
Ieri seara a avut loc si o sedinta a conducerii centrale a PSD (Biroul Coordonator), dar, din informatiile noastre, Ion Iliescu nu si-a facut aparitia la sediul din Baneasa.
De altfel, mai multi lideri ai PSD au absentat de la reuniunile de ieri. Intre acestia, Dan Ioan Popescu (care se afla in Italia), Miron Mitrea (care a fost in Italia cu Popescu, dar acum ar fi - potrivit unor surse din partid - in Dubai) si Viorel Hrebenciuc (plecat si el din tara, se pare in Franta).
Daniel Minca


(870 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la e.fogarasi


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

PSD si-a facut "guvern din umbra" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62136101722717 seconds.