Vineri, 12 Decembrie 2008 - 06:03 AM Aleg.RO: Buzău: Sediul Primăriei Năieni, salvat de la un incendiu de amploare

Publicat de: Daniel MIHAI

AMOS News

Sediul Primăriei din Năieni a fost salvat joi de pompieri de la un incediu care risca să se extindă în toată clădirea, transmite corespondentul AMOS News (Informația.ro).

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, căpitan Gabriela Boiangiu, cauza incendiului produs la primăria comunei Năieni o reprezintă folosirea unei surse de foc deschis într-un spațiu închis:

„Pentru a încălzi încăperile, femeia de serviciu a încercat să aprindă focul cu material inflamabil, fapt ce a condus la incendierea unor obiecte din apropierea sobei. Au ars o canapea, o ușă și a fost deteriorată o instalație de aer condiționat.Incendiu se putea extinde în tot sediul primăriei dar prin intervenția promptă a pompierilor focul a fost limitat și stins, fiind fost salvate primăria și bunurile aparținând acesteia”, a mai spus căpitanul Gabriela Boiangiu.

Pentru localizarea și stingerea incendiului au intervenit forțele din cadrul Detașamentului de Pompieri Mizil și din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău precum și Grupa operativă a inspectoratului.   


(486 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Daniel MIHAI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Buzău: Sediul Primăriei Năieni, salvat de la un incendiu de amploare | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53865122795105 seconds.