Marți, 09 Decembrie 2008 - 05:49 AM Aleg.RO: Senator PSD: Consilierul primului ministru, Stejărel Olaru, înjură ca un birjar

Publicat de: Vali POPOVICI

AMOS News Proaspătul senator PSD de Caraș Severin, Gheorghe Pavel Bălan, a ținut prima sa conferință de presă în care a făcut și unele referiri la campania electorală. El la atacat dur pe contracandidatul său din Colegiu- bucureșteanul Stejărel Olaru- consilierul premierului Tăriceanu, transmite corespondentul AMOS News (Informația.ro).

Bălan a spus că ,,Olaru m-a invitat la o întâlnire secretă într-un hotel din Reșița, mi-am dat seama că mi s-a întins o capcană- vroia ca numele lui necunoscut în județ, să fie legat de al meu care are notorietate. La masă cu el se afla un securist, nu-i spun numele fiindcă acum este un respectat profesor universitar și nu vreau ca părinții copiilor să știe cu cine fac ore copiii lor. Cu toate că a absolvit o facultate de teologie, Stejărel Olaru înjura ca un birjar la telefon, nu am auzit în viața mea asemenea trivialități”.


 Referitor la faptul că a candidat în Caraș Severin, el fiind de la București, Bălan a spus că ,,Nu-l judec pe Stejărel, dar pe mine nu m-ar duce capul să candidez la Piatra Neamț”.


(455 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Vali POPOVICI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Senator PSD: Consilierul primului ministru, Stejărel Olaru, înjură ca un birjar | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.48440003395081 seconds.