Luni, 11 Aprilie 2005 - 12:32 PM Aleg.RO: PSD e tot la ora analizelor

Publicat de: C.D.

azi Concomitent cu alegerile presedintilor filialelor locale, se desprind voci din PSD care mai analizeaza si acum cauzele pierderii alegerilor de catre partid. In opinia vicepresedintelui PSD, Nicolae Vacaroiu, PSD ar fi pierdut puterea si pentru ca o parte din mijloacele de informare in masa au exagerat cu informatiile despre coruptii din partid. „Au fost unele radiouri, televiziunui si ziare care au oferit prea multe informatii, ca lumea sa-si creeze imaginea ca in partid sunt oameni atat de corupti ca nici nu au ce cauta. Nu este atat de adevarat, dar asta nu inseamna ca nu sunt si unele lucruri reale. Trebuie sa scapam de oamenii care vin si se lipesc de noi si-si cauta aici interesele proprii numai pentru a obtine o functie. Altfel, nu o sa mai obtinem nici macar pragul electoral de 5%", a spus Vacaroiu. Referindu-se la dezvaluirile pe care le fac actualii guvernanti cu privire la modul in care au fost cheltuiti banii publici, el a apreciat ca aceasta nu este decat o modalitate de a ascunde propriile greseli.
„Actualii guvernanti isi spun ca daca tot suntem la putere e mai bine sa dam de mancat la presa ca sa ne lase pe noi in pace", a spus Vacaroiu. Vicepresedintele PSD Ioan Mircea Pascu aduce in discutie o alta situatie. El sustine ca statutul partidului a fost incalcat la toate nivelurile, iar din acest motiv exista in prezent o dorinta de respectare a acestui document.
„Statutul pe care noi insine l-am votat a fost incalcat la diverse niveluri, inclusiv la cel mai inalt, si dau exemplu aici toata chestiunea aceea cu autosuspendarea, incetarea activitatii Delegatiei Permanente si inlocuirea ei cu Biroul Coordonator si asa mai departe, care a fost o iesire serioasa din statut", a afirmat Pascu. Potrivit acestuia, din acest motiv, in prezent, exista, la toate nivelurile o dorinta serioasa de respectare a statutului PSD. Referindu-se la Ion Iliescu, Pascu a spus ca acesta se bucura de foarte multa „autoritate, prietenie si sustinere". In opinia sa, Iliescu va fi ales presedinte al partidului.


(633 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Azi
· Alte știri din sursa
Azi

· Alte știri de la C.D.


Azi: Cea mai citită știre din sursa Azi:

PSD e tot la ora analizelor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62670922279358 seconds.