Joi, 20 Noiembrie 2008 - 05:36 AM Aleg.RO: Viceprimarul Reșiței, în vizorul ANI

Publicat de: Vali POPOVICI

AMOS News Agenția Națională de Integritate a început cercetarea lui Tiberiu Pădurean, viceprimarul Reșiței, transmite corespondentul AMOS News. Viceprimarul este cercetat de deoarece ar fi mințit în declarațiile sale de avere și de interese, se spune într-un comunicat ANI.
Agenția Națională de Integritate s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că Tiberiu Pădurean, fost și actual viceprimar al Reșiței, nu a respectat dispozițiile legale privind conflictul de interese și completarea declarațiilor de avere.

Conform ANI ,,Tiberiu Pădurean nu a menționat în totalitate bunurile deținute în coproprietate cu familia sa. În consecință, au rezultat indicii temeinice cu privire la săvârșirea de către vicele reșițean a infracțiunii de fals în declarații, conform art. 292 Cod Penal. De asemenea, din analiza documentelor a mai rezultat faptul că Tiberiu Pădurean, viceprimar al Municipiului Reșița și, în același timp, coordonatorul societăților comerciale din subordinea Consiliului Local Reșița, se află în conflict de interese, întrucât nu și-a făcut cunoscut interesul personal privind societatea comercială Echinox Com SRL, administrată de fiul acestuia, Călin Tiberiu Pădurean”.

Conform aceleiași surse ,,prin această omisiune, Pădurean a creat cu bună știință avantaje și beneficii nejustificate SC Echinox Com SRL, societate administrată până la data de 01.07.2004 de către acesta, ulterior acestei date, firma fiind administrată de către fiul acestuia, Călin Tiberiu Pădurean, încălcând prevederile Legii nr. 393/2004 privind Statutul Aleșilor Locali”.


(441 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Vali POPOVICI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Viceprimarul Reșiței, în vizorul ANI | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.6281750202179 seconds.