Vineri, 05 Septembrie 2008 - 05:22 AM Aleg.RO: Caraș-Severin: Fără ținute extravagante în Primăria Reșița

Publicat de: Vali POPOVICI

AMOS News Primarul Reșiței, Mihai Stepanescu, a emis o notă internă prin care le cerea colegilor săi din primărie să adopte ținute decente, demne de un funcționar public, transmite corespondentul AMOS News. Începând cu această lună angajații Primăriei Reșița trebuie să fie foarte atenți cum intră pe poarta instituției. Decizia primarului a venit în urma mai multor sesizări ale cetățenilor care se plângeau că unii angajați au ținute improprii, au foarte multe ștrasuri sau obiecte de valoare care îi deranjau.

Astfel, toți angajații Primăriei au primit recomandarea de a adopta o ținută decentă, „demnă de un funcționar public" și de a renunța la excesul de podoabe, fie ele simple piercing-uri, ștrasuri sau bijuterii veritabile.

Angajații spun că nu este ceva ieșit din comun să li se ceară oamenilor de la birou să adopte ținută de birou, nu neaparat cu cravată și cămașă, dar fără jeanși, decolteuri exagerate sau haine sport, cu atât mai mult, cu cât, aceștia au activități cu publicul, căruia trebuie să-i transmită încredere și interes.

Primăria Reșița plătește angajaților trimestrial o sumă, destul de mică spun aceștia, pentru îmbrăcăminte, ceea ce-l îndreptățește pe primar să le ceară colegilor să fie atenți la ținută.
Cetățenii Reșiței sunt și ei de acord cu edilul municipiului și spun că funcționarii Primăriei trebuie să fie îmbrăcați decent și să fie un exemplu pentru tineri. Un funcționar cu o ținută decentă îți inspiră altă atitudine față de unul cu mânecile tăiate, tatuat și cu cercei în nas sau buric.


(435 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Vali POPOVICI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Caraș-Severin: Fără ținute extravagante în Primăria Reșița | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 2.0173540115356 seconds.