Marți, 12 August 2008 - 05:27 AM Aleg.RO: Neamț: Surprizele lui Ghe Ștefan: Dragomir, deputat la Roman și Muscă la Bicaz

Publicat de: Costin GRAUR

AMOS News De această dată pe listele PD-L., președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir va candida în Colegiul electoral Roman, transmite corespondentul AMOS News. Potrivit propriilor declarații, Mitică Dragomir a ales PD-L pentru că are mulți prieteni în acest partid iar Romanul la sfatul prietenului său de mulți ani, primarul de Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan Pinalti.
Mai mult, "Corleone" sau "Mitică de la Ligă" cum mai este cunoscut Dragomir intenționează să se mute în Neamț, într-o zonă pe care deocamdată o ține secretă.

“Voi merge cu ajutoare în comunele afectate de inundații și vreau să văd exact care sunt prioritățile orașului, pentru a le putea promova. În ce privește candidatura mea mă bazez pe notorietatea pe care o am și pe faptul că pe unde am fost, am sfințit locul", a declarat Dumitru Dragomir.

Președintele PD-L Neamț, Gheorghe Stefan, a mai anunțat că, în afară de candidatura lui Dumitru Dragomir la Roman, Mona Musca va candida pentru colegiul Bicaz.

În toamnă, în județul Neamț, politicienii își vor disputa opt locuri de deputați si trei de senatori.


(436 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Costin GRAUR


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Neamț: Surprizele lui Ghe Ștefan: Dragomir, deputat la Roman și Muscă la Bicaz | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5599730014801 seconds.