Vineri, 01 August 2008 - 05:19 AM Aleg.RO: Buzău: Președintele Federației Române de Tenis de Masă s-a retras din cursa pentru deputați

Publicat de: Daniel MIHAI

AMOS News

Președintele Federației de Tenis de Masă, Cristi Romanescu, candidatului PNL pentru un post de deputat la scrutinul din toamnă, și-a anunțat joi retragerea din cursa alegerilor, în urma acuzațiilor că ar fi colaborat cu fosta securitate, transmite corespondentul AMOS News.

“Vreau să-i asigur pe această cale  pe toți cei care mă cunosc că nu am colaborat cu Securitatea și nu am ce să-mi reprosez în ceea ce privește activitatea pe care am  desfășurat-o înainte de 1989.

Așa cum prevede legislația în vigoare, mă voi prezenta în fața justiției pentru a-mi dovedi nevinovăția, pentru a arăta tuturor că sunt nevinovat.

Ținând cont de faptul că subiectul așa-zisei mele colaborări cu Securitatea a fost amplu prezentat de mass-media, cu foarte puțin timp înaintea declanșării campaniei electorale, anunț pe această cale retragerea mea din competiția pentru ocuparea unui post de deputat la alegerile parlamentare din acest an.

Sunt convins că justiția va da un verdict drept, dar nu doresc ca oponenții politici să lovească în PNL folosindu-se de acuzele nefondate la adresa mea”, se arată într-un comunicat de presă remis joi de Cristi Romanescu.


(410 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Daniel MIHAI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Buzău: Președintele Federației Române de Tenis de Masă s-a retras din cursa pentru deputați | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62066292762756 seconds.