Joi, 31 Iulie 2008 - 04:42 AM Aleg.RO: C.V. Tudor susține o sesiune extraordinara a Senatului

Publicat de: Alina BOGHICEANU

AMOS News

PRM este de acord cu cererea presedintelui Romaniei, Traian Basescu, privind organizarea unei sesiuni extraordinare a Senatului, dar doreste ca pe ordinea de zi a sedintei alaturi de reexaminarea legii Curtii de Conturi sa se regaseasca si un raport privind inundatiile din ultima perioada care au ravasit sase judete. Anuntul a fost facut astazi de presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, la finalul sedintei Comitetului Director.

Presedintele PRM considera ca primul-ministru Calin Popescu Tariceanu ar trebui sa vina in fata Parlamentului si sa dea socoteala in legatura cu masurile concrete pe care le-a intreprins in zonele calamitate.


In alta ordine de idei, referindu-se la sistemul de vot uninominal, Vadim a arata ca printr-un vot secret propunerea PRM de "prorogare" a votului uninominal in anul 2012 ar fi votata.


"Sa se aplice votul uninominal in 2012. Societate romaneasca nu este pregatita. Dupa locale este haos in toate judetele. Nu va mai fi Parlament ci o adunatura de primari la care oamenii vor veni ca sa le rezolve problemele administrative", a precizat Vadim.


Tot astazi, in cadrul Comitetului Director, Ruxandra Lungu a fost alesa in functia de presedinte al organizatiei de femei, iar Mihaita Voicu in functia de presedinte interimar al organizatiei de tineret.


(752 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Alina BOGHICEANU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

C.V. Tudor susține o sesiune extraordinara a Senatului | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58462595939636 seconds.